Νέα Πακέτα Φιλοξενίας με πολλαπλές παροχές, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Νέα Πακέτα Φιλοξενίας με πολλαπλές παροχές, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

Η SigmaWeb, για άλλη μια φορά, πιστή στην εξυπηρέτηση των αναγκών βάση των οικονομικών δεδομένων της εποχής μας, προχώρησε στη δημιουργία 5 ΝΕΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ! Τα νέα πακέτα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εποχής μας, δίδουν περισσότερες παροχές σε φθηνότερες από τις μέχρι τώρα τιμές, με τρόπο όμως ευέλικτο, ώστε να είναι πραγματικά χρήσιμες, με πραγματική αξία για τους πελάτες.

Δείτε όλες τις νέες λεπτομέρειες

Πλέον μπορείτε να φιλοξενήσετε περισσότερα από 1 domain, σε ένα πακέτο φιλοξενίας, χωρίς να χρειάζεται να προμηθεύεστε ξεχωριστό λογαριασμό φιλοξενίας για κάθε σας νέο domain. Τα Sigma Advanced, Sigma Professional & Sigma Enterprise, δίδουν τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 8 domain names (8 websites) σε ένα πακέτο φιλοξενίας.

Μια ακόμα σημαντική αλλαγή, είναι η διαφοροποίηση στην τιμή ανάλογα με τον επιλεγμένο κύκλο χρέωσης. Ενώ μέχρι τώρα η τιμή ήταν απολύτως ανάλογη του κύκλου χρέωσης, πλέον όσο μεγαλύτερος είναι ο κύκλος χρέωσης (έως ετήσιος), τόσο μεγαλώνει και η έκπτωση στην τιμή.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις παροχές και τις νέες τιμές στο https://www.sigmaweb.gr/hosting/

Αν επιθυμείτε αλλαγή πακέτου φιλοξενίας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες όπως περιγράφονται στο σχετικό άρθρο της γνωσιακής βάσης για να αναβαθμίσετε το πακέτο σας. Αν το επιθυμητό πακέτο δεν εμφανίζεται στις επιλογές αναβάθμισης, τότε πρόκειται για χρεώσιμη αλλαγή πακέτου των 19€, οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης που θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ