Τώρα!!! με κάθε εμπορικό πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων της SigmaWeb αποκτήστε δωρεάν την ιστοσελίδα σας

Δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για να φτιάξετε μόνοι σας το site σας; Δεν μπορείτε να πληρώσετε τα ποσά που ζητούνται από τους web designers για την κατασκευή της ιστοσελίδας; Κανένα πρόβλημα.
Δημιουργήστε εξαιρετικές, επαγγελματικές ιστοσελίδες με έναν εύχρηστο Editor και δημοσιεύστε τις στο λεπτό!

 

Με το νέο Online Website Builder που διατίθεται προεγκατεστημένο σε όλους τους νέους εμπορικούς λογαριασμούς φιλοξενίας της SigmaWeb, θα βρείτε πάνω από 243 Responsive θέματα με μοντέρνο layout στις επιταγές του design του σήμερα, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών όπως Blog, Business, Portfolio, Restaurants, Travel και πολλά άλλα.

Με πάνω από 40+ Widgets όπως Image/Video Slider, Galleries, Video, Audio, Service Box, Google Maps, Φόρμες Επικοινωνίας, Social Media και πολλά άλλα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας, κομμένη και ραμμένη πάνω στις ανάγκες σας.

«Δημιουργήστε ένα website λειτουργικό το οποίο θα ελκύει άμεσα τον επισκέπτη, με ευκολία στην πλοήγηση, δίνοντας απόλυτη εικόνα επαγγελματισμού και χαρακτήρα σύγχρονου σχεδιασμού, διασφαλίζοντας το υψηλό User Experience»

243+ Επαγγελματικά θέματα

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα blogging site ή μια ιστοσελίδα για την επιχείρηση, την εταιρεία ή το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο σας; Με το Online Website Builder της SigmaWeb έχετε στην διάθεση σας πάνω από 243 θέματα για όλες τις κατηγορίες και όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, ικανά να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

Chic, elite & luxury είναι τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να αποπνέει η νέα σας σελίδα με την επιλογή του κατάλληλου για εσάς template, από τα διαθέσιμα.

Όλα τα θέματα είναι Responsive για την βέλτιστη απόδοση σε κινητές συσκευές, tablet και όλα τα μεγέθη οθονών, ενώ το στυλ και look κάθε θέματος μπορεί να παραμετροποιηθεί εύκολα από εσάς με τον Website Editor.

Ενδεικτικά Θέματα:


Δημοσίευση με 1 Click

Τέλος το χρονοβόρο uploading φακέλων και αρχείων χειροκίνητα, στον λογαριασμό φιλοξενίας σας. Το νέο Online Website Builder που παρέχεται από την SigmaWeb, απλοποιεί την διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας.
Απλά επιλέξτε το θέμα που σας ταιριάζει, προσθέστε περιεχόμενο, εικόνες, video ή ότι άλλο επιθυμείτε και δημοσιεύστε με 1 Click!

Ενδεικτικά χαρακτηριστικά:

 • 243 Themes: Πάνω από 243 έτοιμα για χρήση θέματα, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε για την δημιουργία της ιστοσελίδας σας.
 • 40+ Widgets: Πάνω από 40 εύχρηστα εργαλεία για την προσθήκη Slider, Galleries, Video, Audio, Google Maps και πολλά άλλα. Προσθέστε εικόνες, audio και videos στην ιστοσελίδα σας εύκολα με drag and drop.
 • Responsive: Οι ιστοσελίδες είναι συμβατές με όλα τα μεγέθη οθονών καθώς έχουν Responsive σχεδιασμό.
 • Social Media: Συνδέστε την ιστοσελίδα σας με τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube & πολλά άλλα.
 • Προσαρμόστε το Menu: Προσθέστε, επεξεργαστείτε και διαγράψτε κατηγορίες και υποκατηγορίες του menu.
 • Blog: Δημιουργήστε το δικό σας blog για να δημοσιεύτε άρθρα στην ιστοσελίδα σας.
 • Εύχρηστο και ευέλικτο: Ποτέ ποια η δημιουργία ιστοσελίδας δεν ήταν τόσο απλή! Με Drag and Drop εργαλεία, εμπλουτίστε την ιστοσελίδα σας με μοναδικά χαρακτηριστικά, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.

Επιπλέον εφαρμογές:

 • Προσθέστε icons, φωτογραφίες, Galleries και Sliders και οπτικοποιήστε το περιεχόμενο σας.
 • Προσθέστε διαδραστικά κουμπιά (buttons) στην ιστοσελίδα σας για να κατεβάζουν οι επισκέπτες περιεχόμενο ή να μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα τα άρθρα σας (Social Share), ή να κατευθύνονται σε συγκεκριμένες σελίδες, call to action κοκ.
 • Πολυμέσα. Προσθέστε ηχητικά πολυμέσα και videos για να εμπλουτίσετε την ιστοσελίδα σας
 • Προσθέστε Πίνακες, διαγράμματα, τιμοκαταλόγους σε δομημένες περιοχές κειμένου, σε στήλες και σειρές για την απόδοση στατιστικών, πινάκων, τιμοκαταλόγων ή χαρακτηριστικών προϊόντων κοκ.
 • Google Maps, φόρμες επικοινωνίας, ημερολόγια. Χρησιμοποιήστε τα Google Maps για την εμφάνιση της τοποθεσίας σας, δημιουργήστε φόρμες επικοινωνίας και ημερολόγια για την ένδειξη των post σας ανά μήνα.

Πως ακριβώς λειτουργεί;

Εύκολα, από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού φιλοξενίας σας (cPanel) και μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον με οδηγό βήμα – βήμα, δίνετε το επιθυμητό όνομα στο νέο σας site, ανεβάζετε το λογότυπό σας, επιλέγετε πρότυπο (template), επιλέγετε χρωματισμούς, δίνετε τα κείμενά μας και τοποθετείτε τυχόν πρόσθετα.
Αγορά πακέτου φιλοξενίας με Δωρεάν Online SiteBuilder

 

Μοιραστείτε το

Στην κορυφή