Ποιοι Είμαστε

Αρχική Σελίδα » Ποιοι Είμαστε

SigmaWeb – Η Εταιρεία

Πολυετής πείρα στη φιλοξενία ιστοσελίδων

Η SigmaWeb δημιουργήθηκε το 2005 από μια ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση στις υπηρεσίες διαδικτύου και πολυετή πείρα στη φιλοξενία ιστοσελίδων και διαχείριση web servers. H αγάπη και αφοσίωση στην συγκεκριμένο τομέα, πολύ σύντομα, εκτόξευσαν τη Εταιρεία στην κορυφή της βιομηχανίας του Web Hosting, πανελλαδικά, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας αναγνώριση από μεγάλα ευρωπαϊκά datacenters όπως το EvoSwitch στην Ολλανδία, εδραιώνοντας μια σημαντική θέση στον τομέα φιλοξενίας ιστοσελίδων, είτε σε shared hosting επίπεδο, είτε σε επίπεδο dedicated hosting services.

Από το 2005 έως και σήμερα, η SigmaWeb διαχειρίζεται τη φιλοξενία χιλιάδων ιστοχώρων, με μεγάλη επιτυχία, δίνοντας λύση ακόμα και σε ειδικές περιπτώσεις όπου ο ανταγωνισμός δεν μπόρεσε να δώσει λύση.

Τα στελέχη της SigmaWeb συνδυάζουν την εμπειρία και τεχνογνωσία με την ζωντάνια, τον ενθουσιασμό και το όραμα και αποτελούν τη κινητήρια δύναμη της εταιρείας προς την κατάκτηση των στόχων της, που μέχρι τώρα εκπληρώνει επί σειρά ετών με απόλυτη επιτυχία.

Η υψηλού επιπέδου εξειδίκευση του προσωπικού διατηρεί την εταιρεία στην αιχμή των τεχνολογιών πληροφόρησης και συμβάλλει αποφασιστικά στην μεταφορά τεχνογνωσίας και την ενσωμάτωση νέων μεθόδων στην διεκπεραίωση των έργων που αναλαμβάνει.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα παρακολουθώντας σεμινάρια και παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι συνεχείς επενδύσεις στον τομέα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης πραγματοποιούνται τόσο με την αύξηση του αριθμού των ατόμων για την αποτελεσματική στελέχωση της εταιρείας, όσο και με την διαρκή εκπαίδευση τους όπως απαιτεί η πολύ απαιτητική αγορά της Πληροφορικής.

Η SigmaWeb ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά σας, να καλύψει όλες σας τι διαδικτυακές ανάγκες παρέχοντας το 100% της ποιότητας σε ότι αφορά στις υπηρεσίες διαδικτύου.

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Cloud Server | eCommerce | Κατασκευή Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ