Προσφορές

Αρχική Σελίδα » Προσφορές

Free  Web Hosting

Μόνο με την κατοχύρωση του νέου σας domain ή την μεταφορά του domain σας από άλλον καταχωρητή προς την SigmaWeb, αποκτάτε 150 MB χώρο για τη σελίδα σας, 2 GB κίνηση δεδομένων (bandwidth) και 1 λογαριασμό email εντελώς δωρεάν!

Δωρεάν website

Με την αγορά ενός από τους εμπορικούς λογαριασμούς φιλοξενίας της SigmaWeb, μπορείτε να κατασκευάσετε εντελώς δωρεάν την δική σας ιστοσελίδα. Με πολλαπλές διαθέσιμες εφαρμογές, εύχρηστα εργαλεία και προεγκατεστημένο Site Builder, μπορείτε να κατασκευάσετε μια μοντέρνα ιστοσελίδα.

Free  SSL

Όλοι στην SigmaWeb απολαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL! Με την αγορά ενός από τους εμπορικούς λογαριασμούς φιλοξενίας της SigmaWeb, σας παρέχουμε δωρεάν SSL με πολλαπλά πλεονεκτήματα όπως ασφαλή σύνδεση και κρυπτογράφηση δεδομένων, ένδειξη ασφαλείας στον browser του επισκέπτη με εμφάνιση του λουκέτου και την ένδειξη https μπροστά στο URL, προτεραιότητα στην αντιμετώπιση από τις μηχανές αναζήτησης κοκ

Δωρεάν μεταφορά ιστοσελίδας

Μην ανησυχείτε για την μεταφορά της ιστοσελίδας σας από τον προηγούμενο σας πάροχο φιλοξενίας. Με την αγορά του ιδανικού πακέτου για εσάς, από τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας της SigmaWeb, σε ετήσιο κύκλο χρέωσης, το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα, αναλαμβάνει της μεταφορά της ιστοσελίδας σας.

Δωρεάν διατήρηση Custom Domain Zone

Τώρα με την μεταφορά του Domain σας στην SigmaWeb, διατηρούμε για εσάς εντελώς δωρεάν custom domain zone. Συνδέστε το domain σας με κάποιο άλλο domain ή με το wix, το webnode, το weebly κ.α εντελώς δωρεάν.

2 Μήνες Δωρεάν φιλοξενία

Επιλέξτε διετή συνδρομή από οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα εμπορικά μας πακέτα και αυτόματα κερδίζετε εντελώς δωρεάν δύο επιπλέον μήνες στην συνδρομή σας. Πώς λειτουργεί: Επιλέγετε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων σε διετή κύκλο χρέωσης. Κάνετε την αίτηση για επέκταση της Υπηρεσίας μέσω Αιτήματος Υποστήριξης εντός 20 ημερών από την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Δωρεάν Domain

Τώρα με την αγορά διετούς συνδρομής στα εμπορικά μας πακέτα Superior και Ultimate, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν την κατοχύρωση του .gr Domain name σας!

Κατασκευή ιστοσελίδας με 295€

Μοναδική προσφορά! Με την αγορά πακέτου φιλοξενίας Prime (με μόλις 4,3€/μήνα) κατασκευάζουμε για εσάς δυναμική, Responsive ιστοσελίδα, με μοντέρνο layout, στην εκπληκτική τιμή των 295€.

Πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα από 14,40€/μήνα

Αποκτήστε ένα έτοιμο, πλήρες και λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα με αρχική επένδυση μόλις από 14,40€/μήνα. Κάντε απόσβεση από την πρώτη κιόλας online πώληση χωρίς το ρίσκο της επένδυσης. Πώς λειτουργεί: Επιλέγετε το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σας, τη συνδρομή που σας εξυπηρετεί, κατοχυρώνετε το δικό σας domain name και ξεκινάτε τις πωλήσεις μέσα σε 10′. Τόσο εύκολα, τόσο γρήγορα, τόσο οικονομικά!

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Cloud Server | eCommerce | Κατασκευή Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ