Κατασκευή ιστοσελίδας – Responsive Web Design

Προχωρήστε τώρα στην ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας που θα αναδείξει την επιχείρησή σας στο internet!

Η SigmaWeb τώρα σας προσφέρει πρωτοποριακό σχεδιασμό ιστοσελίδων με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών. Σχεδιασμός με υψηλή αισθητική αλλά και μέγιστη χρηστικότητα και προσβασιμότητα αναδεικνύει το διαδικτυακό τόπο της επιχείρησής σας.

 

Σας παρέχουμε λύσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες σας και θα παρουσιάσουν ένα πρόσωπο που ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας, θα τραβήξει το ενδιαφέρουν του επισκέπτη και θα του περάσει τα απαραίτητα μηνύματα για να αγοράσει τελικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που του προσφέρετε.

Sigma Responsive

Με τo Πακέτο Sigma Responsive η SigmaWeb σας προσφέρει άμεσα, τη λύση για τη βέλτιστη προβολή σας με ένα πλήρως δυναμικό και responsive website, πλήρως συμβατό με τις κινητές συσκευές, με πολλαπλά επίπεδα ανάπτυξης, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και εικαστικό State of the Art. 
Η ιστοσελίδα σας κατασκευάζεται με τη χρήση της βραβευμένης open source πλατφόρμας WordPress και παραμετροποιείται ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες ώστε να σας εξασφαλίσει απεριόριστες δυνατότητες.

 Εύκολα, Άμεσα, Αποτελεσματικά και χωρίς γνώσεις πληροφορικής ή συστημάτων επεξεργασίας, μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε όλες τις σελίδες του website σας όπως επίσης και να ανανεώνετε το περιεχόμενό του (κείμενα, φωτογραφικό υλικό, νέα- ανακοινώσεις, upload αρχεία κ.α.) οποτεδήποτε θέλετε, μέσα από την πιο φιλική κονσόλα διαχείρισης (Content Manager System). 

Δείτε αναλυτικά επιπλέον ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Sigma Responsive και LIVE DEMO του

Κόστος Ανάπτυξης Ιστοσελίδας Sigma Responsive: 195€

Sigma eShop

Η SigmaWeb με το έτοιμο πακέτο Sigma eShop προσφέρει τη λύση του έτοιμου ηλεκτρονικού καταστήματος – eShop, με εύκολη διαχείριση, πολλαπλές δυνατότητες, σε δύο γλώσσες και με 6 διαφορετικούς χρωματισμούς. Πρόκειται για ένα “προκατασκευασμένο” ηλεκτρονικό κατάστημα, με τη χρήση του βραβευμένου ανοιχτού κώδικα ecommerce script, Opencart, έτοιμο με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που χρειάζεται κανείς, για να ξεκινήσει τις online πωλήσεις άμεσα. Η διαδικασία εισαγωγής προϊόντων γίνεται μέσα από περιβάλλον εύχρηστο και φιλικό προς τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις πληροφορικής ή ειδικά προγράμματα. Δείτε αναλυτικά όλες τις δυνατότητες του Sigma eShop και LIVE DEMO του.

Κόστος Ανάπτυξης Ηλεκτρονικού Καταστήματος Sigma eShop: από 8.9€

Sigma Custom

Αν καμία από τις παραπάνω λύσεις δε σας καλύπτει και οι ανάγκες της επιχείρησής σας απαιτούν κάτι εντελώς μοναδικό, προσωπικό, με ιδιαιτερότητες, τότε τo Πακέτο Sigma Custom είναι η λύση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, όπου το έμειρο τμήμα development της SigmaWeb θα σας δώσει την απόλυτα προσωπική λύση στις ανάγκες σας.

Κόστος Ανάπτυξης Ιστοσελίδας Sigma Custom: από 750 €

Αν οι ανάγκες σας δεν απαιτούν την επαγγελματική υποστήριξη στο θέμα του σχεδιασμού – ανάπτυξης ιστοσελίδων, ούτε και σας ενδιαφέρουν εξειδικευμένα θέματα σχεδίασης, αποκτήστε τώρα την ιστοσελίδα σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Designed / Developed by SigmaWeb


Μοιραστείτε το

Στην κορυφή