Sigma Responsive

Αρχική Σελίδα » Sigma Responsive

Κατασκευή ιστοσελίδας – Responsive Web Design

Η ανατροπή στα δυναμικά websites έφτασε!

To Sigma Responsive δεν είναι η νέα τάση της αγοράς αλλά η μοναδική λύση για τον ενημερωμένο επαγγελματία, που σχεδιάστηκε με σεβασμό προς όλες τις επιχειρηματικές προσπάθειες, ασχέτως μεγέθους και budget. To Sigma Responsive είναι ένα πρότυπο δυναμικό site, δομημένο σε μια συλλογή τεχνικών που το καθιστούν συμβατό με όλες τις οθόνες των “έξυπνων συσκευών” του εμπορίου. Αυτή η τεχνοτροπία επιτρέπει στο website σας να παραμετροποιεί το περιεχόμενο ανάλογα με τη συσκευή του επισκέπτη, ώστε να μπορεί o web user να πλοηγηθεί με ευκολία στον ιστότοπο. Με βασικό γνώμωνα τη λειτουργικότητα και το User Experience, κατασκευάσαμε για εσάς ένα site που απευθύνεται σε όλους!

Καθώς διανύουμε μια εποχή τεχνολογικής επανάστασης και οι φορητές “έξυπνες συσκευές” έχουν γίνει η προέκταση του χεριού μας, φροντίζουμε ώστε η σελίδα σας να μην χάνει ούτε μια επίσκεψη!

Η SigmaWeb σας προσφέρει την απόλυτη λύση στην ανταγωνιστικότερη τιμή! Αποκτήστε δυναμική & ανανεωμένη εταιρική παρουσία στην εκπληκτική τιμή των 295€ με την αγορά πακέτου φιλοξενίας Prime

Σας παραδίδουμε έτοιμο το website σας και Online, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Τι περιλαμβάνεται στα €295,00:

Eγκατάσταση

Εγκατάσταση και βασική παραμετροποίηση της κονσόλας διαχείρισης.

Λογότυπο

Εισαγωγή λογοτύπου σας.

Δημιουργία & Ανάπτυξη Σελίδων

Δημιουργία και ανάπτυξη έως και έξι (6) σελίδων Μενού. Συμπεριλαμβάνεται η εισαγωγή και η μορφοποίηση των περιεχομένων.

Advanced Gallery

Δημιουργία και εισαγωγή Advanced Gallery έως και 30 φωτογραφιών. Αναλαμβάνουμε και το Web- Optimization του φωτογραφικού υλικού σας.

Εταιρικό Blog

Ανάπτυξη Blog – ιστολογίου για την άμεση επικοινωνία με το κοινό σας και την θελκτική παρουσίαση νέων, προσφορών κοκ.

Επιπλέον εγκαταστάσεις

Φόρμα Επικοινωνίας, εικονίδια και διασύνδεση με Social Network (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Youtube κ.α.), περιεχόμενο Footer.

Οι δικοί σας sliders

Εγκατάσταση των δικών σας Responsive Sliders / διαφημιστικά banners με κείμενα της αρεσκείας σας (έως δύο sliders για την αρχική σας σελίδα).

Advanced Text Editor

Προεγκατεστημένος Advanced Text Editor και Professional Gallery σε όλες τις σελίδες για την εντυπωσιακότερη παρουσίαση των κειμένων και φωτογραφιών σας.

Αναλυτικές Οδηγίες

Αναλυτικές οδηγίες για την μελλοντική διαχείριση του περιεχομένου. Με την παράδοση του ιστοχώρου, λαμβάνετε εύκολες γραπτές οδηγίες για την πλήρη καθοδήγηση σας, στην επεξεργασία και εισαγωγή περιεχομένου.

Πλεονεκτήματα Sigma Responsive

Τα πλεονεκτήματα του Sigma Responsive είναι αμέτρητα, το σημαντικότερο όμως είναι ότι έχει κατασκευαστεί από τη SigmaWeb με σεβασμό προς τον πελάτη και τις οικονομικές συνθήκες της εποχής, ώστε με τη μικρότερη επένδυση να αποκτήσετε ένα state-of-the-art Website, του οποίου ο χειρισμός δεν απαιτεί γνώσεις πληροφορικής.

SEO Optimized

Kατασκευασμένο με βάση τις τελευταίες παραμέτρους και προδιαγραφές του SEO.

Retina-Ready

Πλήρως συμβατό με τις Retina οθόνες της Apple, για την άρτια παρουσίαση γραφικών.

Aξιόπιστο Web Hosting

99,9% uptime, άμεση υποστήριξη και παροχή cPanel.

WordPress

Eγκατεστημένο σε ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα WordPress, με απεριόριστες δυνατότητες.

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Cloud Server | eCommerce | Κατασκευή Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ