Γιατί SigmaWeb

Αρχική Σελίδα » Γιατί SigmaWeb

99,99% Uptime

Η SigmaWeb έχει το μεγαλύτερο ποσοστό Uptime υπηρεσιών. Εγγυόμαστε την απόλυτη διαθεσιμότητα με 100% hardware uptime μια και οι πόροι διαμοιράζονται σε όλη τη συστοιχία της Cloud υποδομής μας!

Μέγιστες Ταχύτητες

Οι επιδόσεις είναι κορυφαίες όχι μόνο λόγω του ισχυρού hardware αλλά και λόγω σύνδεσης GR-IX αλλά και του μοναδικής παραμετροποίησης που μπορούμε να παρέχουμε με την πολυετή εμπειρία μας στο server administration.

SSD δίσκοι και Ελληνικό Datacenter (Lamda Hellix SA)

Για να έχετε τη Maximum Ταχύτητα απόκρισης της ιστοσελίδας και των εφαρμογών σας. Ταυτόχρονα απολαμβάνετε Ελληνική IP για ακόμα ταχύτερη απόκριση και καλύτερες κατατάξεις στην Google!

Αληθινή 365/24/7 υποστήριξη

Με μέση απόκριση αιτημάτων τα 6 λεπτά, η SigmaWeb έχει τους καλύτερους χρόνους απόκρισης σε πραγματικό 24/7/365 support. Οι πελάτες της SigmaWeb απολαμβάνουν πολλαπλούς τρόπους υποστήριξης (τηλεφωνικό support, live chat, support ticketing system, email, contact forms κοκ) από εξειδικευμένο προσωπικό, πληρέστατη γνωσιακή βάση, ικανή να καλύψει όλες τις απορίες σας, βοηθητικά video και tutorials, 24/7/365 Monitoring από dedicated προσωπικό για την 100% διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των servers.

Απόλυτη Ασφάλεια

Η SigmaWeb φροντίζει για το συνεχές update του στόλου της. Εφαρμογές και software, cPanel, CloudLinux, PHP, antispam protection για τα email σας από spam, virus, phishing & malware επιθέσεις, firewalls, αξιοποιούνται προκειμένου να είστε 100% σίγουροι για την ακεραιότητα του hosting account σας. Οι ρυθμίσεις και συνθήκες ασφαλείας που απολαμβάνουν οι πελάτες της SigmaWeb είναι οι μέγιστες δυνατές, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται όλων των ειδών οι επιθέσεις προς τα hosting account και τα emails.

Value for money

Η SigmaWeb μπορεί να προσφέρει αληθινό value for money στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Με επένδυση από 1,90€ απολαμβάνετε πολυτελείς υπηρεσίες φιλοξενίας και υποστήριξης. Η SigmaWeb είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα η οποία μπορεί να προσφέρει συνδυαστικά το μεγαλύτερο ποσοστό Uptime υπηρεσιών, τους καλύτερους χρόνους απόκρισης support, απόλυτη ασφάλεια, υπερσύγχρονη υποδομή, χρόνια εξειδίκευση, με αντάλλαγμα μόλις μερικά ευρώ!

Backup

Η SigmaWeb, προκειμένου να σας εξασφαλίσει ακόμα περισσότερο, διατηρεί backup σε εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο για μέγιστη ασφάλεια. Οι διαδικασίες Backup & Restore γίνεται με απόλυτη ταχύτητα και ευελιξία. Επιπλέον μπορείτε να αξιοποιήστε το backup εργαλείο που σας παρέχεται στον λογαριασμό φιλοξενίας σας και να κατεβάζετε αυτοβούλως τα Backup σας όποτε επιθυμείτε!

Υπερσύγχρονη Cloud υποδομή

Όλη η υποδομή της SigmaWeb, είναι επένδυση σε υπερσύγχρονη Cloud υποδομή τοποθετημένη στο κορυφαίο ελληνικό datacenter LAMDA HELIX S.A., που διασφαλίζει την εξιδανικευμένη εμπειρία φιλοξενίας σε περιβάλλον Cloud. Η Cloud υποδομή αποτελείται από elite grade branded hardware και ταχύτατο storage της NetApp. Οι υποδομές του Datacenter ακολουθούν τα παγκοσμίως αποδεκτά πρότυπα για την μέγιστη διαθεσιμότητα των δεδομένων και των εφαρμογών.

Εξειδίκευση

Από το 2005 αποτελεί την κορυφαία εταιρεία Web Hosting πανελλαδικά, είτε σε shared hosting επίπεδο, είτε σε dedicated hosting επίπεδο. Είναι από τους κυριότερους παράγοντες στη διαμόρφωση της φιλοξενίας στην Ελλάδα, με 20ετή εμπειρία server administration. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα παρακολουθώντας σεμινάρια και παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

All in one services

Όλοι οι εμπορικοί λογαριασμοί φιλοξενίας είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλα τα εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε! One Click εφαρμογές για άμεση εγκατάσταση των δημοφιλέστερων CMS (Joomla,Wordpress, Drupal κοκ) αλλά και εκατοντάδων ακόμα εφαρμογών εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον η κονσόλα διαχείρισης του λογαριασμού φιλοξενίας σας είναι το cPanel για την ιδανική διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας, των email και των στατιστικών σας.

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Cloud Server | eCommerce | Κατασκευή Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ