Δεκέμβρης: ο μήνας των ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Δεκέμβρης: ο μήνας των ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

december_2014_offersΗ SigmaWeb ολοκληρώνει τη χρονιά με ένα μήνα γεμάτο ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για ΟΛΟΥΣ. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τους κωδικούς & εκπτώσεις, λαμβάνοντας υπόψιν τους διευκρινιστικούς όρους που ακολουθούν (γενικούς & ειδικούς).

Ειδικοί διευκρινιστικοί όροι:

1. DOMAIN2014 -10%
Η έκπτωση εφαρμόζεται στις κατοχυρώσεις νέων domain name (όχι ανανέωση, επανακατοχύρωση) στον ελάχιστο χρόνο κατοχύρωσης. Στην ανανέωση θα εφαρμοστεί η τρέχουσα τιμή τιμοκαταλόγου.

2. RESPONSIVE50
Για έναν ολόκληρο μήνα μπορείτε να αποκτήσετε το FullyResponsive site με -50%. Απαιτείται η ύπαρξη domain name και web hosting Power σε οποιοδήποτε κύκλο χρέωσης. Κατά το checkout o εκπτωτικός κωδικός εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο στην τιμή του SigmaResponsive κι όχι στο σύνολο της παραγγελίας.

3. Δωρεάν SSL για ΠΑΝΤΑ
Για την εγκατάσταση SSL στο eshop σας απαιτείται η αγορά dedicated IP (€48,00 + Φ.Π.Α. / έτος). Για όσο διατηρείτε το eshop σας στη SigmaWeb σε ετήσια συνδρομή και την ιδιόκτητη IP η SigmaWeb θα σας παρέχει για ΠΑΝΤΑ το RapidSSL ΔΩΡΕΑΝ διασφαλίζοντας τα στοιχεία των πελατών σας. Αφορά μόνο σε νέες αγορές, όχι ανανεώσεις ή αναβαθμίσεις και αλλαγές κύκλων χρέωσης.

4. CloudVPS
Κατοχυρώστε εντελώς δωρεάν το domain της επιλογής σας, όποιας κατάληξης, στον ελάχιστο χρόνο. Η ανανέωση του domain θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εταιρείας.

5. VPS -10% για ΠΑΝΤΑ
Αγοράζοντας οποιοδήποτε SigmaVPS σε όποιο κύκλο χρέωσης επιθυμείτε (ακόμα και μηνιαίο) η SigmaWeb σας το παρέχει για Πάντα με εφαρμοσμένη έκπτωση 10% επί της αρχικής τιμής.

6. BLOG – 1 χρόνος!
Οι 30 πρώτοι που θα κάνετε εύλογο σχολιασμό σε άρθρο του blog μας και θα αναδημοσιεύσετε το άρθρο μας σε όποιο Social Profile επιυμείτε & διαθέτετε (μεταξύ Facebook, Twitter, G+, LinkdeIn) θα έχετε έκπτωση 10% στην αγορά οποιουδήποτε ετήσιου πακέτου φιλοξενίας.

*Για την εφαρμογή της έκπτωσης σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε στέλνοντας μας email με τη δημόσια αναδημοσίευση του άρθρου στο Social Profile σας και τον τίτλο του blog post στο οποίο κάνατε comment με σύνδεση στο profile σας. Βεβαιωθείτε επίσης ότι ακολουθείτε τη SigmaWeb στα Social Profiles που διαθέτει. Αφού διαπιστωθούν τα παραπάνω, η SigmaWeb θα εφαρμόσει την έκπτωση στο invoice σας.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ:
Στις περιπτώσεις 1,2 αρκεί να τοποθετήσετε τον κωδικό που σας δίνουμε στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας (στο Checkout) στο πεδίο “Εκπτωτικό Κουπόνι” και κατόπιν Πιστοποίηση Κωδικού. Δεν μπορείτε να συνδυάσετε τους 2 κωδικούς στην ίδια παραγγελία, οπότε καλείσθε να εκτελέσετε 2 ξεχωριστές παραγγελίες.
Στις περιπτώσεις 3,4,5,6* κάνετε την παραγγελία σας και ΠΡΙΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ μας στέλνετε email για να εφαρμόσουμε την έκπτωση που σας αντιστοιχεί. Kατόπιν εξοφλείτε.

Γενικός όρος:
1. Καταληκτική ημερομηνία ισχύος των προσφορών είναι η 31/12/14 και ώρα 23:59, οπότε και θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί η παραγγελία στο σύστημα μας. Παραγγελία η οποία δεν έχει εξοφληθεί εντός ορίου (εντός 72 ωρών όπως το σύστημα ορίζει), διαγράφεται και η επανάληψη της σε καμία περίπτωση δεν προβλέπει την εφαρμογή έκπτωσης.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΓΟΡΑ:
Ακολουθείστε τους συνδέσμους για να μεταβείτε στη σελίδα παραγγελίας αναλόγως της προσφοράς που σας ενδιαφέρει:
1. https://www.sigmaweb.gr/members/domainchecker.php
2. https://www.sigmaweb.gr/sigma-responsive/
3. https://www.sigmaweb.gr/eshop/
4. & 5. https://www.sigmaweb.gr/vps/
6. https://www.sigmaweb.gr/web-hosting/

Μοιραστείτε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

© 2005 – 2021 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy