Δωρεάν Φιλοξενία έως και 6 μήνες! – Nέα Υπηρεσία

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Δωρεάν Φιλοξενία έως και 6 μήνες! – Nέα Υπηρεσία

free_6months_hosting

Η SigmaWeb εγκαινιάζει τη νέα Υπηρεσία “Μεταφοράς website” και σας προσφέρει έως και 6 μήνες Δωρεάν Φιλοξενία. Επιλέξτε να μεταφέρετε τον ιστότοπο σας στους αξιόπιστους servers της SigmaWeb με 99,9% Uptime & αληθινή 24/7 υποστήριξη από εξειδικευμένους Server Administrators.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από την εταιρεία που σας φιλοξενεί, χωρίς να χάσετε τα χρήματα που έχετε προπληρώσει, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του site σας και σας προσθέτουμε τους μήνες που υπολείπονται στον προηγούμενο πάροχο. Απολαύστε έως και 6 μήνες δωρεάν hosting!

Πώς λειτουργεί:

  1. Επιλέγετε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων σε ετήσιο ή διετή κύκλο χρέωσης για τη μεταφορά του website σας.
  2. Κάνετε την αίτηση για τη χρήση της Υπηρεσίας μέσω Αιτήματος Υποστήριξης εντός 20 ημερών. Στο Αίτημα απαιτείται η επισύναψη του αποδεικτικού με το οποίο βεβαιώνεται η χρέωση και εξόφληση της υπηρεσίας στον προηγούμενο πάροχο καθώς και η διάρκεια της φιλοξενίας (τιμολόγιο ή απόδειξη), όπως και η πρόσβαση στο cpanel του προηγούμενου παρόχου (για τη μεταφορά του ιστοτόπου σας).

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφερθείτε στη SigmaWeb αλλά δεν σας υπολείπεται χρόνος hosting στον προηγούμενο πάροχο, προσθέτουμε στο πακέτο φιλοξενίας σας 2 μήνες δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να δείτε στο https://www.sigmaweb.gr/web-hosting-free/

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy