Διαγωνισμός Facebook με απίθανα δώρα!

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Διαγωνισμός Facebook με απίθανα δώρα!

[responsive]Facebook Contest[/responsive]

Η SigmaWeb διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό για τα 8 χρόνια πορείας της κι επιβραβεύει όλες τις συμμετοχές! Κληρώνουμε 2 Υπερ- τυχερούς που θα κερδίσουν απίθανα δώρα μεγάλης αξίας. Λάβετε μέρος στον Online διαγωνισμό μας και διεκδικήστε το πρώτο μεγάλο δώρο:

α) iPad Mini 16GB ή
β) Samsung Galaxy Note ΙΙ ή
γ) Olympus Digital Camera TG-2.

O δεύτερος μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα eshop + 1 χρόνο web hosting Δωρεάν . Όλες οι συμμετοχές κερδίζουν έκπτωση 10% σε οποιαδήποτε από την υπηρεσία μας.

Μη χάνετε λεπτό! Ακολουθήστε τα 3 απλά βήματα:
1. Κάντε Like στη Fan Page μας στο FB https://www.facebook.com/sigmaweb.gr – ΔΕ θα ισχύουν συμμετοχές μελών χωρίς “like”.
2. Απαντήστε στον online διαγωνισμό
3. Κάντε share το διαγωνισμό και προσκαλέστε φίλους σας

Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες έχουν ολοκληρώσει και τα 3 βήματα.
– Ενημερωθείτε για τους νικητές με ανακοίνωση μας στις 23/09/2013
– Μείνετε συντονισμένοι. Ίσως οι Υπερ- τυχεροί να είστε εσείς!
– Για συμμετοχές πατήστε εδώ https://www.facebook.com/sigmaweb.gr

Όροι συμμετοχής:
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για λογαριασμό της εταιρείας SigmaWeb Internet Solutions και όλα τα δικαιώματα ή υποχρεώσεις απορρέουν από την ίδια.
Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών ορίζεται η 22/09/2013, ώρα 23:59. Η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στην Fan Page ενώ οι ίδιοι θα λάβουν επίσημο επιβεβαιωτικό email στο email που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.
Ο πρώτος νικητής θα επιλέξει το επιθυμητό Gadget μεταξύ των: iPad Mini 16 GB ή smartphone Samsung Galaxy Note Iή Olympus Digital Camera TG-2 Black. O δεύτερος επιλαχών θα κερδίσει ένα eshop & δωρεάν φιλοξενία για 1 χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία δείτε εδώ https://www.sigmaweb.gr/eshop . H υπηρεσία πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί έως το τέλος του 2013.
Οι επιλαχόντες προκύπτουν τυχαίως, με τη λήξη του διαγωνισμού, κατόπιν αυτοματοποιημένης κλήρωσης που διενεργείται από την εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε.
Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν έκπτωση 10% στην αγορά οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες μας, έως και το τέλος του 2013. Για την εφαρμογή της έκπτωσης απαιτείται η επικοινωνία με τη SigmaWeb και η ταυτοποίηση του email με το οποίο συμμετείχατε. Κατόπιν λαμβάνετε τον εκπτωτικό κωδικό. Κάθε συμμετοχή δικαιούται την έκπτωση μια φορά, η οποία μπορεί να λειτουργήσει και σε συνδυασμό υπηρεσιών.
Προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων δε θα χρησιμοποιηθούν από τη SigmaWeb για λόγους πέραν του παρόντος διαγωνισμού ενώ για την ανακοίνωση των νικητών θα χρησιμοποιηθεί μόνο το όνομα του Facebook Account με το οποίο συμμετείχαν.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πραγματικοί Facebook λογαριασμοί, μία και μόνο φορά, ενώ περιπτώσεις απάτης διώκονται δια της νομίμου οδού.
Όλες οι σχετικές ανακοινώσεις με το διαγωνισμό γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από την Official Fan Page.
Τα δώρα δεν μεταβιβάζονται και οι επιλαχόντες πρέπει να επικοινωνήσουν έως και το τέλος του τρέχοντος μήνα (30/09/2013) με τη SigmaWeb για να τα διεκδικήσουν ή να δηλώσουν αποποίηση. Αναπληρωτές νικητές δεν κληρώνονται.
Σε περίπτωση που ο πρώτος νικητής δε μπορεί να παραλάβει το δώρο από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση παραλαβής από τα γραφεία μας, μόνο κατόπιν έγκρισης του έχουμε το δικαιώμα ανάρτησης σχετικού φωτογραφικού υλικού.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει και ταυτόχρονη αποδοχή των Όρων του, όπως αυτοί περιγράφονται στο παρόν άρθρο.

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy