Sigma Responsive PRO

Η καινοτόμα υπηρεσία Sigma Responsive αγαπήθηκε από όλους τους εμπορικούς κλάδους στην Ελλάδα. Μετά από δικές σας αιτήσεις, η υπηρεσία Sigma Responsive, αναβαθμίζεται σε Sigma Responsive PRO και προστίθενται νέα μέλη στην οικογένεια της!

 
Στο Sigma Responsive PRO θα βρείτε έτοιμες λύσεις με WYSIWYG «έξυπνα» δυναμικά websites, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για κάθε ενημερωμένο και σύγχρονο επαγγελματία με το ελάχιστο κόστος επένδυσης.
Η φύση της υπηρεσίας διατηρείται ίδια, δηλαδή μιας έτοιμης υπηρεσίας πλήρους ιστοσελίδας, με Full Responsive σχεδιασμό, ώστε να είναι συμβατή με όλες τις οθόνες των «έξυπνων συσκευών» του εμπορίου. Τα νέα Templates χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα και παρέχουν βελτιωμένο User Experience, ενώ ο σχεδιασμός τους θα «απογειώσει» την διαδικτυακή σας παρουσία.

Στην αναβαθμισμένη έκδοση της υπηρεσίας θα βρείτε νέα Templates, με νέες λειτουργίες και ανανεωμένο layout. Τα νέα Templates είναι ειδικά μελετημένα ώστε να απευθύνονται στοχευμένα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών:
 

1. Sigma Responsive Accommodation – Προσιτή πολυτέλεια!

To Sigma Responsive Accommodation δημιουργήθηκε αποκλειστικά για όλους τους επαγγελματίες στον χώρο παροχής υπηρεσιών διαμονής.

Αποτελεί την ιδανική λύση για επαγγελματίες και ιδιώτες όπου επιθυμούν ένα μοναδικό website για ξενοδοχείο, AirBnB, ενοικιαζόμενα καταλύματα, πανσιόν, τουριστικές κατοικίες, ξενώνες κοκ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • Room Overview: Προεπισκόπιση δωματίων, με θελκτική παρουσίαση και εσωτερικές εικόνες. Παρουσίαση παροχών (Amenities) δωματίου ή καταλύματος.
 • Reserve Now – Booking System: Δυνατότητα αποστολής αιτήματος κράτησης με ημερομηνία άφιξης/αναχώρησης και αριθμό ατόμων.
 • Booking Form: Φόρμα αίτησης κρατήσεων στην σελίδα επικοινωνίας με πολλαπλές επιλογές:
  -Σκοπός ταξιδιού,
  -Αριθμός ημερών παραμονής,
  -Αριθμός ατόμων,
  -Ημερομηνία άφιξης,
  -Ημερομηνία αναχώρησης,
 • Blog: Ιστολόγιο για την παρουσίαση νέων, άρθρων, προσφορών κλπ.
 • Παρουσίαση Αξιοθεάτων: Κεντρίστε το ενδιαφέρον του επισκέπτη, παρουσιάζοντας του τα αξιοθέατα και τις επιλογές της γύρω από το κατάλυμα περιοχής.
 • Τιμοκατάλογος: Οργανωμένος Τιμοκατάλογος παρουσίασης κόστους και σχετικών χαρακτηριστικών ανά κατάλυμα ή δωμάτιο.

 

 
 

Sigma Responsive Accommodation με κόστος κατασκευής: 430€ (+ΦΠΑ)

 
Τι παρέχεται στην τιμή:

 • Επιλογή στην default γλώσσα της ιστοσελίδας (Ελληνικά ή Αγγλικά).
 • Εγκατάσταση και βασική παραμετροποίηση της κονσόλας διαχείρισης.
 • Εισαγωγή λογοτύπου σας.
 • Δημιουργία και ανάπτυξη έως και έξι (6) σελίδων Μενού (πχ Αρχική, Δωμάτια, Δραστηριότητες, Τιμοκατάλογος, Νέα, Επικοινωνία. ** Κάθε ξεχωριστή σελίδα δωματίου μετράται ως επιπλέον σελίδα στον ιστότοπο). Συμπεριλαμβάνεται η εισαγωγή και η μορφοποίηση των περιεχομένων.
 • Ανέβασμα έως 3 άρθρων στο blog.
 • Δυναμικός Xάρτης (Google Maps) στη σελίδα Επικοινωνίας.
 • Εικονίδια και διασύνδεση με Social Network (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Youtube κ.α.).
 • Περιεχόμενο Footer (=υποσέλιδο/μαύρη μπάρα στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας).
 • Εγκατάσταση των δικών σας Responsive Sliders/ διαφημιστικά banners με κείμενα της αρεσκείας σας (έως δύο sliders για την αρχική σας σελίδα).
 • ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ οδηγίες για την μελλοντική διαχείριση του περιεχομένου. Με την παράδοση του Site, λαμβάνετε εύκολες γραπτές οδηγίες για την πλήρη καθοδήγηση σας.

 

Αγοράστε και εσείς σήμερα το δικό σας Sigma Responsive Accommodation και γίνετε και εσείς ένας από τους προνομιούχους πελάτες της SigmaWeb. Είναι η ιδανική λύση για κάθε σύγχρονο επαγγελματία που επιθυμεί να αυξήσει τις κρατήσεις του!

 

Τα πλεονεκτήματα του ανανεωμένου Sigma Responsive Pro είναι αμέτρητα, το σημαντικότερο όμως είναι ότι με τη μικρότερη επένδυση σας παραδίδουμε ένα απόλυτα μοντέρνο Website, στις επιταγές του design σήμερα, ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματίες.

Επιμέρους πλεονεκτήματα Sigma Responsive Pro:
 
– H SigmaWeb παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο του SEO, έχει κατασκευάσει το Sigma Responsive Pro με βάση τις τελευταίες παραμέτρους και προδιαγραφές του SEO ώστε να είναι φιλικό προς τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης, με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάταξη του site σας στα οργανικά αποτελέσματα των αναζητήσεων.
– Το Sigma Responsive Pro φιλοξενείται σε αξιόπιστους servers της Sigma Web, με 99,9% uptime, άμεση υποστήριξη και παροχή cPanel για τον απόλυτο έλεγχο του χώρου φιλοξενίας σας (hosting account).
– Είναι εγκατεστημένο σε ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα WordPress, με απεριόριστες επιπλέον δυνατότητες
 
Εμπιστευθείτε μας για το διαδικτυακό μέλλον της επιχείρησης σας.

Μοιραστείτε το

Στην κορυφή