Σχόλια Πελατών

Αρχική Σελίδα » Σχόλια Πελατών

Τι λένε επώνυμα οι πελάτες μας

«…χωρίς άγχος, χωρίς ούτε μια στιγμή κακής ή έστω αργής λειτουργίας…»

Φαντάζει αδύνατο μια ελληνική εταιρία να μπορεί πραγματικά να υποστηρίξει αποτελεσματικά ένα δημοφιλή δυναμικό ιστότοπο με δεκάδες χιλιάδων διαφορετικούς επισκέπτες ημερησίως. Η μεγάλη επισκεψιμότητα δημιουργεί ιδιαίτερες απαιτήσεις: Απόλυτη ασφάλεια όλης της υποδομής φιλοξενίας, πάντα ενημερωμένο λογισμικό, ισχυρά μηχανήματα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στο φόρτο εργασίας, απόλυτη σιγουριά οτι ακόμα κι αν συμβεί κάτι λάθος θα υπάρχουν οι μηχανισμοί υποστήριξης που με γνώση και αστραπιαία ταχύτητα θα επαναφέρουν την κατάσταση καλής λειτουργίας. Δε σας κρύβω οτι στην μακρά ιστορία πολλών ετών ύπαρξης του radicio.com αντιμετωπίσαμε απίστευτα δύσκολες καταστάσεις δυσλειτουργίας, περιπλανώμενοι δοκιμάζοντας αρκετές ελληνικές εταιρίες φιλοξενίας. Ο ερασιτεχνισμός και τα μεγάλα λόγια, είναι μάλλον ο κανόνας στην ελληνική πραγματικότητα… Όλοι εμείς στην οικογένεια του radicio είμαστε ευτυχισμένοι που πριν ένα χρόνο αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε την sigmaweb. Με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για το αποτέλεσμα. Ένας χρόνος αδιάλειπτης λειτουργίας, χωρίς άγχος, χωρίς ούτε μια στιγμή κακής ή έστω αργής λειτουργίας. Καταλαβαίνουμε οτι για να απολαμβάνουμε εμείς ως πελάτες μια τέτοια ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα επί ένα χρόνο, αυτό προϋποθέτει σκληρή καθημερινή δουλειά από μέρους σας, και φροντίδα από σας ώστε όλη η υποδομή και ο εξοπλισμός να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Σας ευχαριστούμε και είμαστε ευγνώμονες.

Παπαδάκης Ανδρέας, Διαχείριση – radicio.com

«…Your innovative and technologically advanced ideas have paid dividends!…»

First I want to thank you and all your team for all the support and sheer energy you have put into designing and creating my website www.villasbook.com which has received a very positive response and complimentary comments from friends and competitors alike. Your innovative and technologically advanced ideas have paid dividends!
I would also like to confirm that I am also particularly impressed with the service you provide when it comes to solving problems and responding quickly and efficienly to additional requests.
I have recommended your company to many of my business associates and I will continue to do so since, based on my own experience, I am confident that you will offer the very best service and after- sales support.
Well-done and keep up the good work!

Lefteris Solomou – villasbook.com

Έχοντας δοκιμάσει εταιρείες φιλοξενίας σε Ελλάδα, Αμερική, Γερμανία, η επιλογή της Sigmaweb έγινε απλώς με συγκρατημένη αισιοδοξία και αγωνία για το πόσο διαφορετική υπηρεσία μπορούσε να προσφέρει μια ελληνική εταιρεία. Σήμερα, 2 χρόνια μετά, η Sigmaweb αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα στην εξίσωση της απροβλημάτιστης λειτουργίας του website μου. Με ειλικρίνεια και σοβαρότητα αντιμετωπίζει όλες τις ερωτήσεις που προκύπτουν ενώ η εξυπηρέτηση πολλές φορές ξεπερνάει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Πολλές ελληνικές και ξένες εταιρείες θα μπορούσαν να πάρουν μαθήματα επαγγελματισμού από τη Sigmaweb.
Δευκαλίων Καλογρίδης – travelstories.gr
Η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η αμεσότητα του ανθρώπινου δυναμικού της Sigmaweb είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, θα είναι δίπλα σου για να επιλύσουν το όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί και πάντα στον ελάχιστο χρόνο. Στην μακρόχρονη εμπειρία μας στο web και μετά από δοκιμή πολλών hosting providers τόσο ελληνικών όσο και του εξωτερικού, στην Sigmaweb βρήκαμε τον συνεργάτη που χρειαζόμασταν για να στηρίξει τις ανάγκη μας για έναν αξιόπιστο dedicated server που μέχρι τώρα έχει καταφέρει να υποστηρίξει έως και 20.000 επισκέπτες σε ημερήσια βάση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, τόσο σε θέμα σύνδεσης όσο και εξοπλισμού.
Γιάννης Νικολόπουλος – 47puritystreet.com
Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του σχεδιασμού και υλοποίησης του realprims.com θέλουμε να εκφράσουμε και γραπτά τις ευχαριστίες μας για το άψογο αποτέλεσμα. Όπως γνωρίζετε, το project αυτό πραγματεύεται ένα άγνωστο στην Ελλάδα και πρωτοποριακό αντικείμενο, το virtual market. Αναφέρεται σε μια νέα αντίληψη του μελλοντικού internet, τους μελλοντικούς τρισδιάστατους κόσμους του internet (virtual worlds) Η αλήθεια είναι οτι λόγω του αντικειμένου αυτού καθ’ αυτού, θεωρούσαμε δύσκολο μια ελληνική εταιρία κατασκευής και ανάπτυξης ιστοτόπων να μπορέσει να συλλάβει το όραμά μας, να μπορέσει να πραγματώσει μια υλοποίηση τέτοια που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Με χαρά σας δηλώνω ότι ξεπεράσατε τις προσδοκίες μας, με απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα επαγγελματισμό, ταχύτητα και αρτιότητα, και γι αυτό σας ευχαριστούμε θερμά.
Μαριάννα Γεροκώτση, Δημόσιες σχέσεις – www.realprims.com

«…άμεση υποστήριξη, επαγγελματική αντιμετώπιση, όλες τις ώρες…»

Η SigmaWeb παρέχει στην εταιρεία μας και στον μεγάλο αριθμό πελατών μας την πιο αξιόπιστη υπηρεσία dedicated server που έχουμε πάρει από ανάλογη εταιρεία μέχρι σήμερα. Στα εξαιρετικά θετικά αναφέρουμε την άμεση (με όλη τη σημασία της λέξεως) υποστήριξη, την επαγγελματική αντιμετώπιση ακόμα και του πιο φαινομενικά ασήμαντου θέματος, καθώς και την επίλυση θεμάτων, που πιθανά, δεν άπτονται των υποχρεώσεων μίας εταιρείας hosting. Στα θετικά, να αναφέρουμε επίσης το εξαιρετικό uptime των υπηρεσιών, γεγονός που μας δημιουργεί ιδιαίτερο αίσθημα ασφάλειας, όταν προτείνουμε σε έναν πελάτη μας τη συγκεκριμένη υπηρεσία φιλοξενίας. Τέλος, ένας ιδιαίτερα κρίσιμος για εμάς παράγοντας είναι η προσήλωση της SigmaWeb στις διαδικασίες ασφαλείας. Οι συμβουλές που μας παρέχονται, έχουν διατηρήσει όλες τις υλοποιήσεις μας αλώβητες από κακόβουλες επιθέσεις. Θα συνιστούσαμε την SigmaWeb ανεπιφύλακτα, σε οποιονδήποτε επαγγελματία θέλει το hosting των υπηρεσιών του να τον απασχολεί τον λιγότερο δυνατό χρόνο

Γιώργος Τσιντζηλώνης – idcs.gr

«…η ιστοσελίδα μας δεν βρέθηκε εκτός λειτουργίας ούτε για πέντε λεπτά…»

Στην πρώτη μας συνάντηση το καλοκαίρι του 2008 σας είχα εκμυστηρευτεί ότι είχα καθυστερήσει πολύ να φτιάξω ιστοσελίδα για την επιχείρηση μου γιατί οι επαφές που είχα κάνει γι αυτό το σκοπό μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη.
Σήμερα, μετά από ένα χρόνο συνεργασίας θέλουμε εγώ και οι συνεργάτες μου να σας ευχαριστήσουμε για την συνέπεια, την συνεργασία και την βοήθεια σας όσες φορές την χρειαστήκαμε.
Με μεγάλη χαρά θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι η ιστοσελίδα μας δεν βρέθηκε εκτός λειτουργίας ούτε για πέντε λεπτά όλο αυτό το διάστημα.

Στέφανος Παπατζιάλας – Οίκος Τσαγιού Madras

Είχα πολύ μεγάλο άγχος γιατί δεν μπορούσα να βρω κάποιον να μου φτιάξει μία σωστή ιστοσελίδα.Ευτυχώς απευθύνθηκα στη Sigmaweb και σώθηκα.Η υποστήριξη της Sigmaweb είναι μοναδική καθώς και οι υπηρεσίες φιλοξενίας.Αν μπορούσα να βάλω βαθμό θα έβαζα άριστα.
Κέλλυ Ιωαννίδου, Δημόσιες Σχέσεις – Εκδόσεις Καλέντη
Η συνεργασία μας με την SigmaWeb ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2008 με την μίσθωση dedicated server που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί πάνω από 70 λογαριασμούς. Σε αυτό το διάστημα οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε μείνει 100% ευχαριστημένοι, η SigmaWeb ανταποκρίνεται αμέσως σε οποιαδήποτε θέμα παρουσιαστεί και δίνει άμεση λύση. Μας αρέσει πολύ που έχουμε τη δυνατότητα να μιλάμε με το ίδιο φυσικό πρόσωπο από την αρχή της συνεργασίας μας, που μας γνωρίζει και μας προτείνει άμεσες λύσεις. Επίσης στα πολύ θετικά της συνεργασίας μας είναι η συνεχής παρακολούθηση του λογαριασμού μας και οι προτάσεις για αναβάθμιση για τη σωστή λειτουργία του server μας.
Τίμης Κοκκινόπουλος, eProductions.gr

«…απέναντι μου υπάρχει ένας ισχυρός συνεργάτης και όχι απλά μια εταιρεία…»

Ξεκίνησα, πριν από δυο χρόνια περίπου, να υλοποιήσω το όνειρο μου, να συνδυάσω το χόμπι μου με το επάγγελμά μου. Η επιχείρηση μου εμπορεύεται προϊόντα γύρω από τον χώρο του αυτοκινήτου και το χόμπι μου είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και γενικότερα η τεχνολογία και η εξέλιξή της. Αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι γιατί ο καταλύτης για να γίνει αυτή η ενοποίηση δεν ήταν άλλος από τον «κόσμο Internet» για τον οποίο οι γνώσεις μου δυστυχώς ήταν ελάχιστες.
Εκεί ακριβώς βρήκα την SigmaWeb, οι άνθρωποι της οποίας όχι απλά άκουσαν με προσοχή όλα όσα τους ζήτησα αλλά σεβάστηκαν και την έλλειψη της γνώσης μου σε αυτόν το τομέα. Με μεγάλη υπομονή, από πλευρά της SigmaWeb, και άψογη συνεννόηση μέσα σε 10 ημέρες είδα ζωντανή την πρώτη εικόνα του ονείρου μου στην οθόνη του υπολογιστή μου. Η πρώτη εντύπωση… άψογη. Το project ολοκληρώθηκε περίπου σε 1 μήνα μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια. Από την συνεχεία της συνεργασίας μας επιβεβαιώθηκε ο επαγγελματισμός που διαθέτουν τα άτομα της SigmaWeb. Σε έναν κόσμο που όλα αλλάζουν ταχύτατα, χρειάζεσαι ανθρώπους να παρακολουθούν τις εξελίξεις. Αξίζει να αναφερθώ και στην πληθώρα θετικών σχολείων των πελατών μου, όσον αφορά την λειτουργικότητα του site.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Βουγά, ο οποίος ως συντονιστής του όλου εγχειρήματος είναι πάντα παρών και δίνει άμεσα λύσεις στα οποιαδήποτε θέματα μας παρουσιάζονται, δίνοντας το στίγμα πως απέναντι μου υπάρχει ένας ισχυρός συνεργάτης και όχι απλά μια εταιρεία που σχεδίασε την ιστοσελίδα μου.

Γαλάνης Αθανάσιος, Διαχειριστής – G-market.gr

«…πρότυπο για τις ομοειδείς εταιρείες στην Ελλάδα…»

Έχω την τύχη να είμαι ένας από τους παλιότερους πελάτες της Sigmaweb.
Η συνεργασία μου με την εταιρεία ξεκίνησε δοκιμαστικά με την αγορά κάποιων domain names αλλά η αποτελεσματικότητα και η εξυπηρέτηση των ανθρώπων αυτών με έκανε σύντομα να διακόψω την (προβληματική) μου σχέση με τον παλιό μου Host και να μεταφέρω τα δύο sites μου στη Sigmaweb.
Από τότε δεν κοίταξα ποτέ πίσω – η εξυπηρέτηση, η ποιότητα του Hosting το uptime αλλά και οι τιμές, αποτελούν κατά τη γνώμη μου πρότυπο για τις ομοειδείς εταιρείες στην Ελλάδα.
Το κερασάκι στην τούρτα όμως αποτέλεσε το Webdesign της εταιρείας.
Όταν για πρώτη φορά τους ανέθεσα να μου ξανασχεδιάσουν ένα από τα sites μου, το αποτέλεσμα και η ταχύτητα υλοποίησης του project με εξέπληξαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε σήμερα να έχω τρία sites σχεδιασμένα από τη Sigmaweb.
Μου αρέσουν οι καθαρές και υπεύθυνες λύσεις. Στη Sigmaweb βρήκα ειλικρινή συνεργασία, και ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις ανάγκες μου.
Παραμένω πιστός…

Αντώνης Λαδόπουλος, Διαχειριστής – ladopoulos.eu, muse.gr, musefestival.gr

Ενεργοποιήστε κάποια από τις υπηρεσίες της Sigmaweb και γνωρίστε την ποιότητα των υπηρεσιών μας!

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Cloud Server | eCommerce | Κατασκευή Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ