Νέα Περιοχή Πελατών!

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Νέα Περιοχή Πελατών!

Αγαπητοί συνεργάτες,

Πρόσφατα αναβαθμίσαμε την περιοχή πελατών προσθέτοντας νέα στοιχεία αλλά και νέα όψη. Πλέον θα μπορείτε να απολαύσετε… τις ευκολίες της μαζικής διαχείρισης των domains σας, προσθήκη 5ου nameserver, μαζική ανανέωση domain, μαζική εξόφληση των λογαριασμών σας με ένα μόνο κλικ, εκτεταμένη διαχείριση των υπηρεσιών φιλοξενίας σε νέο περιβάλλον “tab browsing”, νέο ανανεωμένο περιβάλλον αιτημάτων υποστήριξης “ticket system” με αυτόματη δημιουργία μικρογραφίας (thumbs) των επισυναπτόμενων για ευκολότερη και άμεση ανάγνωση και πολλά ακόμα στοιχεία.

Η πλοήγηση στο νέο περιβάλλον της περιοχής πελατών γίνεται μέσω μιας οριζόντιας μπάρα πλοήγησης που εμφανίζεται κάτω ακριβώς από την κεντρική μπάρα πλοήγησης. Μετά τη σύνδεσή σας, η μπάρα αυτή αποκτά υπομενού τα οποία είναι αναδυόμενα και χωρισμένα σε γκρουπ ανά κατηγορία, για περισσότερη ευκολία στην πλοήγηση.

Ιδιαίτερη σημασία επίσης δόθηκε στην ενσωμάτωση του social networking. Έτσι λοιπόν, θα δείτε ότι στην αρχική σελίδα της περιοχής πελατών εμφανίζονται τα τελευταία twitter feeds όπως και επίσης στην περιοχή “νέα και ανακοινώσεις”, έγινε ενσωμάτωση σύνδεσης με facebook με δυνατότητα πρότασης, αποστολής, σχολιασμού, αλλά και δυνατότητα tweet!

Καλές Γιορτές,

SigmaWeb Administration Dept.

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy