Νέo website για τη SigmaWeb.gr

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Νέo website για τη SigmaWeb.gr

Έχουν περάσει πάνω από δυο χρόνια από τις τελευταίες σχεδιαστικές αλλαγές στον ιστοχώρο της SigmaWeb και μετά την επανασχεδίαση της περιοχής πελατών, αποφασίσαμε να υποδεχτούμε το νέο έτος με εντελώς νέο website. Το νέο site δε βασίστηκε σε αλλαγές επί του παλαιού, αλλά ανασχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την αρχή, με νέα αισθητική και χρήση τεχνολογιών που αυξάνουν την απόδοση.

Με την πλοήγηση στις νέες σελίδες, θα βρείτε νέες ανανεωμένες πληροφορίες, αναλυτικότερες περιγραφές των υπηρεσιών και περισσότερες επεξηγήσεις σχετικά με τις επιλογές που δίδονται, ειδικά στον τομέα της φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η γνώμη σας είναι πάντα πολύ σημαντική για μας, οπότε θα χαρούμε να μας στείλετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Αν σας αρέσει το νέο αποτέλεσμα, μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε (share) με τα τρία νέα buttons που θα βρείτε σε κάθε σελίδα (Facebook, Twitter, Google+).

SigmaWeb – Administration Dept.

Μοιραστείτε το

Επικοινωνία

Λ. Βουλιαγμένης 85
ΤΚ 16674, Γλυφάδα

CITY PLAZA MALL
1ος Όροφος
Γραφείο #301

Τηλέφωνο: 210.9609489

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ