H Cloud παραγματικότητα

Αρχική Σελίδα » Blog » H Cloud παραγματικότητα

Διανύουμε μια εποχή μεγάλων αλλαγών και ανατροπών σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας, μεταξύ των οποίων είναι και η τεχνολογία που μας αφορά άμεσα. Πολύς λόγος γίνεται για το Cloud όπως θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς και στις πρόσφατες ανακοινώσεις της SigmaWeb αλλά και γενικότερα στο διαδίκτυο. Τι είναι όμως το cloud και πόσο υποσχόμενο είναι;

Τι σημαίνει cloud με τα πιο απλά λόγια:

Το όνομα του δηλώνει ακριβώς αυτό που είναι. Πρόκειται για μια συστοιχία μηχανημάτων “στον αέρα”, με πλήρη απαλλαγή από τα φυσικά μηχανήματα και τους περιορισμούς του hardware. Το Cloud μετά από πολυετείς τεχνολογικές έρευνες των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου αποτελεί τη σημαντικότερη και πολλά υποσχόμενη καινοτομία στο hosting. Δεν είναι καθόλου υπερβολικό να πούμε ότι είναι το hosting του “άμεσου” μέλλοντος.
Όλα αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζατε για το hosting ανατρέπονται, όπως το dedicated hosting και οι περιορισμοί του bare metal server. Το Cloud απαλλάσει από τους φυσικούς περιορισμούς του hardware με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να εξασφαλίσει το απόλυτο 100% hardware UPTIME. Αυτό πώς μπορεί να το εξασφαλίσει; Χάριν της γιαγαντιαίας συστοιχίας μηχανημάτων, ακόμη και στην περίπτωση αστοχίας υλικού, δεν παρουσιάζεται κανένα εμφανές πρόβλημα στην υπηρεσία καθώς οι πόροι διαμοιράζονται σε όλη τη συστοιχία. Οπότε δεν επέρχεται καμία διακοπή στην υπηρεσία φιλοξενίας κι απολαμβάνετε πραγματικό 100% UPTIME.

Cloud Ευελιξία:

Ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα της φιλοξενίας σε cloud είναι η ευελιξία στη διαθεσιμότητα πόρων. Με την τεχνολογία cloud παίρνετε τόσους πόρους όσους ακριβώς χρειάζεστε και μόνο για αυτούς πληρώνετε. Ένας server κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας που προσαρμόζεται πανεύκολα σε νέες ανάγκες κι απαιτήσεις. Οποτεδήποτε το site σας χρειαστεί περισσότερους πόρους με μια απλή αναβάθμιση εξασφαλίζετε τη διαθεσιμότητα τους. Μεγάλης σημασίας είναι και ο χρόνος set up & παράδοσης του cloud server. Είναι άμεσα διαθέσιμος τη στιγμή που τον χρειάζεστε, σε αντίθεση με τα φυσικά μηχανήματα που απαιτούν για την παράδοση τους μέχρι και 5-7 ημέρες.

Cloud Οικονομία:

Σας αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Οι Cloud servers είναι μακράν οικονομικότεροι των metal servers, ακόμη και στο ήμισυ της τιμής. Τι καλύτερο από το να πληρώνετε μόνο για τους πόρους που πραγματικά καταναλώνετε με εύκολη εναλλαγή στα προγράμματα χωρίς την παραμικρή δέσμευση παραμονής, πέραν της συνδρομής που έχετε επιλέξει… και όλα αυτά στην καλύτερη τιμή της αγοράς από τη SigmaWeb!

Γιατί Cloud στη SigmaWeb:

Όλοι οι πελάτες που γνωρίζουν την ποιότητα της SigmaWeb, έχουν ήδη απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Έχουν κατανοήσει τι εστί Support 24/7 από τη SigmaWeb: απόκριση σε μερικά λεπτά ακόμη και σε περιόδους εορτών ή Σαβ/κα, τεχνογνωσία & εξειδίκευση, πραγματική επίλυση του προβλήματος. Τους υπόλοιπους, που ακόμη δεν έχετε ενταχθεί στην μεγάλη ομάδα της SigmaWeb, θα πρέπει με κάτι να σας δελεάσουμε. Αρχικά, να ενημερώσουμε ότι διαθέτουμε την αρτιότερη Cloud υποδομή ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με πραγματικά γιγαντιαία συστοιχία μηχανημάτων εξασφαλίζοντας το απόλυτο UPTIME, διαθέτουμε υπερσύγχρονο Storage και φυσικά δοκιμάσαμε το Cloud στις πιο αντίξοες συνθήκες πολύ πριν σας το παρουσιάσουμε. Τέλος, στη SigmaWeb διαθέτουμε τους Cloud servers στην ανταγωνιστικότερη τιμή της  αγοράς χωρίς όμως την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα που μας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Σε ποιους απευθύνεται ο Cloud Server:

Όποιος χρειάζεται dedicated server μπορεί ακίνδυνα να φιλοξενηθεί σε Cloud Server απολαμβάνοντας όλα τα παραπάνω ανεκτίμητα προνόμια. Εάν έχετε ήδη server, μπορείτε να αιτηθείτε το migration σε Cloud υποδομή. Αφού εξετασθούν οι τωρινές προδιαγραφές του server σας από εξειδικευμένους server admins θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε τον ιδανικότερο Cloud Server για εσάς.

Σας φέρνουμε λοιπόν σε επαφή με το hosting του μέλλοντος, εύκολα γρήγορα και οικονομικά, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Έχοντας εξασφαλίσει το 100% hardware Uptime στην Cloud υποδομή μας κι υψηλές αποδόσεις στο performance, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο να ασχοληθείτε με την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Τη διαδικτυακή σας παρουσία την αναλαμβάνουμε εμείς με υψηλό επαγγελματισμό και πάνω από όλα αγάπη κι εμπιστοσύνη στη λειτουργικότητα των νέων υποδομών μας.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy