Νέα δεδομένα στους Ελληνικούς Cloud Servers

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Νέα δεδομένα στους Ελληνικούς Cloud Servers

Η SigmaWeb ως επί σειρά ετών πρωτοπόρος του web hosting στην Ελλάδα, για άλλη μια φορά καινοτομεί και είναι στην πλεονεκτική θέση, να σας προσφέρει υπηρεσίες Cloud Servers στην Ελλάδα σε ασυναγώνιστες τιμές σε συνδυασμό με τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά της μοναδικής ποιότητας State of Art υποδομής.

Σε νέα πλέον και ακόμα πιο εξελιγμένη υποδομή, η SigmaWeb είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει τις ανώτατες δυνατές επιδόσεις, με την απόλυτη διαθεσιμότητα με 100% uptime στο πολυβραβευμένο ελληνικό datacenter LAMDA HELLIX S.A..

Γιατί να επιλέξω Ελληνικό Cloud Server από την SigmaWeb;

Αν επιθυμείτε πρωτοφανή εμπειρία φιλοξενίας, υψηλή διάθεση πόρων συστήματος σε μοναδικές τιμές, είστε στο σωστό μέρος. Με το ελληνικό μας Cloud να διαφέρει από τα υπόλοιπα που θα βρείτε στην εγχώρια αγορά, είστε σίγουροι για την επένδυση σας.

Οι λόγοι για να επιλέξετε Ελληνικό Cloud Server από την SigmaWeb είναι αναρίθμητοι. Οι πιο σημαντικοί όμως για τον ενημερωμένο επαγγελματία ο οποίος δε συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο από την τελειότητα είναι οι παρακάτω:

  • Το αληθινό high availability που μόνο η SigmaWeb μπορεί να προσφέρει. Όπως αποδείξαμε μέχρι τώρα στα χρόνια λειτουργίας της ελληνικής μας cloud υποδομής, είμαστε σε θέση να εφαρμόζουμε όλες τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις χωρίς downtime! Κάνουμε το high availability πράξη, χωρίς παραθυράκια και εξαιρέσεις στον κανόνα.
  • Η βαθιά τεχνογνωσία και εξειδίκευση με υποστήριξη από κορυφαίους server administrators. Πλέον με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση servers, έχοντας αντιμετωπίσει όλες τις πιθανές συνθήκες, είμαστε σε θέση όχι μόνο να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε κατάσταση φέρνοντάς την στη λύση στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, αλλά και να προβλέπουμε καταστάσεις ώστε να ελέγχονται πριν γίνουν εμφανείς και πριν ο πελάτης επωμισθεί τα αρνητικά αποτελέσματα αυτών.
  • Το ασυναγώνιστο Storage. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση των συστημάτων storage με ένα πρωτοπόρο σύστημα All-Flash Software Defined Storage που είναι σε θέση να δίνει γραμμική αναβάθμιση χωρητικότητας και performance με λειτουργία εγγύησης απόδοσης (QoS) και εμπλουτίζει τις στιβαρές υπηρεσίες της SigmaWeb με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία. Το σύστημα αυτό εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην νοτιοανατολική Ευρώπη και αποτελεί κορυφαία επιλογή cloud operators όπως το eBay, το PayPal, η CenturyLink, η Colt, η Datapipe κλπ.

Δείτε τα νέα ασυναγώνιστα πακέτα Ελληνικών Cloud Servers εδώ: https://www.sigmaweb.gr/cloud-servers/

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ