Η νέα εποχή στο Shared Hosting της SigmaWeb

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Η νέα εποχή στο Shared Hosting της SigmaWeb

Με ιδιαίτερη χαρά, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε το επίσημο λανσάρισμα των νέων μας εμπορικών πακέτων φιλοξενίας: https://www.sigmaweb.gr/web-hosting

Η SigmaWeb πάντα με γνώμονα να παρέχει την κορυφαία υπηρεσία φιλοξενίας στους πελάτες της, καθώς και με την ηθική που την διακρίνει στην μακροχρόνια ηγετική παρουσία της στον χώρο του Web Hosting σας παρουσιάζει τα νέα της εμπορικά πακέτα φιλοξενίας:

Base

Πρόκειται για ένα πακέτο φιλοξενίας το οποίο είναι ιδανικό για κάθε μικρή ιστοσελίδα, η οποία δεν έχει μεγάλο όγκο περιεχομένου ή videos. Επίσης είναι ιδανικό πακέτο για όποιον ξεκινάει τώρα με την διαδικτυακή του παρουσία καθώς μόνον με κόστος από 1,90€ /μήνα +ΦΠΑ μπορεί να δημιουργήσει με τον ΔΩΡΕΑΝ παρεχόμενο εξελιγμένο Site Builder, μια ελκυστική ιστοσελίδα, αλλά και να δημιουργήσει όλους τους απαραίτητους λογαριασμούς email που θα χρειαστεί.

Το Base είναι ίσως το ανταγωνιστικότερο πακέτο φιλοξενίας της αγοράς, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, το κόστος του και την ασύγκριτη ποιότητα της υποδομής όπου βρίσκεται.

Prime

Είναι ένα εξαίρετο πακέτο φιλοξενίας για ιστοσελίδες μεσαίων απαιτήσεων και αναγκών ως προς την φιλοξενία τους. Ιδανικό για να καλύψει μεσαία ηλεκτρονικά καταστήματα ή ιστοσελίδες με αρκετό περιεχόμενο. Μπορείτε να φιλοξενήσετε σε αυτό το μοναδικό πακέτο φιλοξενίας έως και 2 διαφορετικές ιστοσελίδες, ενώ φυσικά έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ΔΩΡΕΑΝ τις δικές σας ιστοσελίδες με τον ΔΩΡΕΑΝ παρεχόμενο εξελιγμένο Site Builder.

Με Unmetered χώρο στο δίσκο έχετε τα περιθώρια να ανεβάσετε άφοβα μεγάλο όγκο περιεχομένου χωρίς το άγχος των περιορισμών.

Το Prime είναι ένα πακέτο φιλοξενίας το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα του Shared Hosting. Ποτέ πριν ένα πακέτο Shared Hosting φιλοξενίας δεν είχε τέτοια μοναδική ποιότητα State of Art υποδομής, τέτοια κατανομή πόρων συστήματος, απίθανο Support, σε αυτές τις τιμές.

Summit

Κατακτήστε στην κορυφή του Shared Hosting με το πακέτο φιλοξενίας Summit! Φιλοξενεί έως και 10 διαφορετικά websites με Unmetered χώρο στο δίσκο, σε μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες cloud υποδομές.

Φυσικά και στο κορυφαίο των πακέτων φιλοξενίας, μπορείτε με την χρήση του Site Builder να δημιουργήσετε ΔΩΡΕΑΝ έως και 10 διαφορετικές ιστοσελίδες!

Αγγίξτε την κορυφή με το Summit πακέτο, ενώ αν το επιλέξετε για διετή συνδρομή, σας παρέχουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την κατοχύρωση του ονόματος της επιλογής σας. Επίσης με την επιλογή διετούς συνδρομής σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν 2 μήνες επιπλέον συνδρομής στο πακέτο φιλοξενίας σας, κοινώς το κέρδος για εσάς θα είναι πάνω από 30€ ! Απολαύστε τις ανέσεις της κορυφής με το Summit πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Γιατί να επιλέξω πακέτο φιλοξενίας από την SigmaWeb;

Αν επιθυμείτε πρωτοφανή εμπειρία φιλοξενίας, σε μοναδικές τιμές, μια είναι η λύση: SigmaWeb. Οι λόγοι για να επιλέξετε πακέτο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα/ες σας είναι χιλιάδες, ωστόσο ας επικεντρωθούμε σε αυτούς που εμείς θεωρούμε πιο σημαντικούς:

  1. Ασυναγώνιστη υποδομή. Η elite-grade υποδομή της SigmaWeb στεγάζεται στο πολυβραβευμένο και πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένο ελληνικό DataCenter LAMDA HELLIX SA, ενώ οι έμπειροι server administrators της SigmaWeb είναι πάντα στη διάθεση σας να ικανοποιήσουν και τις πιο υψηλές διαδικτυακές απαιτήσεις.
  2. Εκστασιακό Support! Με μέσο χρόνο απόκρισης μόλις λίγα λεπτά, η SigmaWeb παρέχει στους πελάτες της πραγματικά άμεσο Support. Τέλος λοιπόν οι ώρες αναμονής για να απαντηθεί η κλήση σας από τον πάροχο σας, ή να λάβετε σοβαρές επαγγελματικές απαντήσεις για τα ερωτήματα σας.
  3. Ασύγκριτες τιμές. Μόνον εδώ θα βρείτε την μοναδική ποιότητα υπηρεσίας μας, σε ασυναγώνιστη υποδομή, με βαθιά τεχνογνωσία, εκστασιακό Support σε αυτές τις τιμές. Οικονομικά πακέτα φιλοξενίας υπάρχουν πολλά, αντίστοιχα με της SigmaWeb όμως για όλα αυτά που πραγματικά προσφέρουν δεν υπάρχουν.
  4. Σεβασμός στον πελάτη. Η SigmaWeb μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία με ηγετικό ρόλο στις υπηρεσίες Web Hosting στην Ελλάδα, επί σειρά ετών παρέχει υψίστης ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της με απόλυτο σεβασμό!

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ