Έως 39% έκπτωση στους Cloud Virtual Servers

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Έως 39% έκπτωση στους Cloud Virtual Servers

Cloud VPS - 39% off

H SigmaWeb κατεβάζει τις τιμές στους Cloud VPS με μειώσεις που αγγίζουν έως και το 39%. Πανίσχυροι Cloud VPS υπερσύγχρονης υποδομής κι εξασφαλισμένο 100% Uptime από €48/μήνα.

Στη SigmaWeb έχουμε αναπτύξει την πιο σύγχρονη Cloud υποδομή ώστε να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για το απόλυτο Uptime & τη μέγιστη απόδοση. Εσείς επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη της επιχείρισης σας και η SigmaWeb αναλαμβάνει την άριστη λειτουργία του δικτύου προφυλάσσοντας ΔΙΠΛΑ τα δεδομένα σας σε ξεχωριστούς δίσκους, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα τους. Με συστοιχίες σκληρών δίσκων & τεχνολογία αιχμής, τα δεδομένα σας ΜΑΖΙ ΜΑΣ είναι πάντα ασφαλή ακόμα και στην περίπτωση αστοχίας υλικού.

Οι Sigma Cloud VPS κατασκευάσθηκαν με γνώμονα την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Μπορούμε να σας αποδεσμεύσουμε από κάθε ανησυχία για μερικό downtime ή απώλεια δεδομένων, όπως κάνουμε με όλους τους πελάτες μας που έχουν εμπιστευθεί την Cloud υποδομή των VPS μας.
Εάν το Shared hosting δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας κι η φιλοξενία σε dedicated server δεν κρίνεται αναγκαία, εκμεταλλευθείτε τις μειωμένες τιμές στα πλάνα Cloud VPS και εξασφαλίστε την ηρεμία σας.
Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες και τις ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ τιμές στο https://www.sigmaweb.gr/vps/

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy