Φανατικοί e-shoppers οι Έλληνες

Αρχική Σελίδα » Blog » Φανατικοί e-shoppers οι Έλληνες
ηλεκτρονικό εμπόριο

Η αγορά πλέον έχει προσανατολιστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο και από τους πλέον φανατικούς e-shoppers στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες σύμφωνα με μελέτη που ανάρτησε το sepe.gr. Σχεδόν 8 στους 10 (το 76%) να κάνει τουλάχιστον μία online αγορά την εβδομάδα.

Για την ακρίβεια, οι Έλληνες ψωνίζουν από το Διαδίκτυο, κατά μέσο όρο, 4,8 φορές σε εβδομαδιαία βάση, με μέση μηνιαία δαπάνη τα €333!

Οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν γίνει πλέον απαραίτητες για την πλειοψηφία των αγοραστών, καθώς αφενός οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν επιτρέπουν την  επίσκεψη σε φυσικά καταστήματα, ενώ αφετέρου οι ηλεκτρονικές αγορές εξασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση σε ατελείωτα προϊόντα και καταστήματα.

Βάσει μελέτης της PayPal, οι Έλληνες επιλέγουν να ψωνίζουν online από κινητές συσκευές όλες τις ώρες της ημέρας. Η ίδια μελέτη αναφέρει ότι πιο φανατικές των Online αγορών είναι οι νεαρές ηλικίες. Οι Millennials και η Generation Ζ δείχνουν τον δρόμο και διαμορφώνουν τις τάσεις στο online shopping.

Οι παραπάνω μελέτες, αλλά και εκατοντάδες ακόμη αποτυπώνουν με σαφήνεια την ανάγκη των επιχειρήσεων για μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και τις ηλεκτρονικές πωλήσεις, προκειμένου να διατηρήσουν τις πωλήσεις τους.

«Πλέον, η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων δεν μπορεί καν να φανταστεί τις καθημερινές αγορές να διεξάγονται αποκλειστικά και μόνο σε φυσικά καταστήματα»

Η ευκολότερη, πιο άμεση, οικονομική και λειτουργική λύση για να επεκταθεί ένας επαγγελματίας τώρα στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, είναι η υπηρεσία ενοικίασης eshop SigmaSHOP.

Χωρίς χρονοτριβές και δυσβάσταχτα έξοδα, σε 2 μόλις ημέρες αποκτάτε έτοιμο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να ανεβάσετε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας.

Με τα έξυπνα εργαλεία που σας παρέχει η ενοικίαση eshop SigmaSHOP, μπορείτε να προσελκύσετε χιλιάδες πελάτες και να αυξήσετε κατακόρυφα τον τζίρο σας. Αξιοποιήστε εργαλεία για να εμφανιστείτε στις αναζητήσεις του Google, tools σύνδεσης με το Facebook, σύνδεση με τις κορυφαίες μηχανές σύγκρισης τιμών όπως Skroutz και Bestprice ώστε να εμφανίζετε τα προϊόντα σας άμεσα σε χιλιάδες άτομα που τα ψάχνουν.

Το εικαστικό αποτέλεσμα του eshop με τον μήνα SigmaSHOP, είναι εξειδικευμένο στην εμπορική εμφάνιση ενός προϊόντος ώστε να εξασφαλίσει την πώληση του.

Η διαδικασία ενεργοποίησης του ηλεκτρονικού καταστήματος SigmaSHOP είναι απλούστατη. Παραγγέλνετε το eshop που σας ταιριάζει από εδώ : https://www.sigmaweb.gr/eshop και σε 2 εργάσιμες σας παραδίδεται έτοιμο το eshop σας για να υποδεχτεί τα προϊόντα σας και να τα πουλήσει στο κοινό σας.

Αναλυτικές πληροφορίες, live demos για να περιηγηθείτε στο περιβάλλον του SigmaSHOP, χαρακτηριστικά και παραγγελία, μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.sigmaweb.gr/eshop/

Φυσικά για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά Δευτέρα με Παρασκευή 9-5 στο 210.9609489 ή 24/7 μέσω email στο info@sigmaweb.gr

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ