Γιατί χρειάζεστε eshop …χτες!

Αρχική Σελίδα » Blog » Γιατί χρειάζεστε eshop …χτες!
ηλεκτρονικές πωλήσεις

Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια τάση στο εμπόριο παντός είδους, είναι οι ηλεκτρονικές πωλήσεις, οι πωλήσεις μέσω internet δηλαδή. Οι ηλεκτρονικές πωλήσεις τα επόμενα χρόνια προβλέπεται να γίνουν ο αποκλειστικός τρόπος πώλησης, ενώ ο «παραδοσιακός» τρόπος αγορών μέσω φυσικού καταστήματος, ολοένα και φθίνει καθημερινά.

Δεν είναι λίγες οι μελέτες που αποτυπώνουν με σαφήνεια τα στατιστικά για τις αγοραστικές τάσεις. Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο: Αν επιθυμείτε να πουλήσετε και να διατηρήσετε την επιχείρηση σας πρέπει να αποκτήσετε eshop.

Στην πραγματικότητα, αρκετοί επαγγελματίες δεν έχουν αντιληφθεί την αναγκαιότητα κατασκευής eshop για την επιχείρηση τους, παρά τα στατιστικά και τις μειωμένες πωλήσεις στο φυσικό κατάστημα. Ακόμα και καταστήματα τα οποία έχουν ικανοποιητικές πωλήσεις στο φυσικό χώρο, έχουν ανάγκη και την ανάπτυξη eshop για να εξασφαλίσουν την επιβίωση μελλοντικά και πολλαπλές ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Εκτιμάται ότι μέχρι το 2040 περίπου το 95% όλων των αγορών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου!

Ας δούμε συνοπτικά τα οφέλη και πλεονεκτήματα τα οποία προσδίδει σε μια επιχείρηση ένα eshop:

Λιγότερα λειτουργικά έξοδα

Αδιαμφισβήτητα τα λειτουργικά έξοδα ενός eshop είναι πολύ μικρότερα από ότι ενός φυσικού καταστήματος. Σε ένα φυσικό κατάστημα πρέπει να πληρώνετε ρεύμα, ενοίκιο, θέρμανση, υπαλλήλους, εμπόρευμα ώστε να είναι τα ράφια πάντα γεμάτα, διακοσμητές για την βιτρίνα, καθαρισμό του καταστήματος και δεκάδες άλλα καθημερινά έξοδα συντήρησης της επιχείρησής σας. Σε ένα eshop τα κόστη αυτά είναι πολύ λιγότερα, ενώ με την επιλογή ενοικίασης eshop SigmaSHOP, αποδεσμεύεστε ακόμη και από τα «κλασσικά  λειτουργικά έξοδα» ενός eshop όπως το κόστος κατασκευής, συντήρησης και φιλοξενίας ηλεκτρονικού καταστήματος, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.

Σκεφτείτε μόνο τα οφέλη του να έχετε ένα ολόκληρο κατάστημα μόνιμα διαθέσιμο στο internet, χωρίς τους γεωγραφικούς περιορισμούς του φυσικού σας καταστήματος, με ατελείωτους δυνητικούς πελάτες που κυριολεκτικά ψάχνουν τα προϊόντα σας και με λειτουργικά έξοδα μόλις από 0,48€/ημέρα! Η ενοικίαση eshop SigmaSHOP αποτελεί την κορυφαία λύση ecommerce για όλους τους επαγγελματίες.   

Διαρκής διαθεσιμότητα

Σε ένα φυσικό κατάστημα οι ώρες και ημέρες εξυπηρέτησης είναι περιορισμένες. Αποκτώντας ένα eshop όμως αναιρείτε αυτό το μειονέκτημα, παρέχοντας διαρκή διαθεσιμότητα στους πελάτες σας. Με τους ρυθμούς της καθημερινότητας, οι δημοφιλέστερες ώρες κατά τις οποίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές παραγγελίες, είναι οι βραδινές όπου οι αγοραστές, στην άνεση του καναπέ τους, πραγματοποιούν τα ψώνια τους.

Με την υπηρεσία ενοικίασης eshop SigmaSHOP, εξασφαλίζετε 100% διαθεσιμότητα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για τους πελάτες σας, με άρτια λειτουργικότητα ώστε να μην χάνετε ούτε έναν πελάτη.

Το SigmaSHOP είναι ο απαραίτητος συνεργάτης για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί αυξημένες πωλήσεις όλο το 24ωρο.

Αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία

Μπορεί το φυσικό σας κατάστημα να μετρά χρόνια πορείας και να είναι γνωστό στην τοπική αγορά, όμως η ανάγκη για καθιέρωση και στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι εμφανής αν αναλογιστείτε ότι τα επόμενα χρόνια σχεδόν όλοι θα ψωνίζουν μέσω web.

Δεν χρειάζεται να χρονοτριβείτε με την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, με την υπηρεσία ενοικίασης eshop «με τον μήνα» SigmaSHOP, σε 2 εργάσιμες σας παραδίδεται έτοιμο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, έτοιμο να υποδεχθεί το εμπόρευμα σας για να το ξεπουλήσετε.

Οι καταναλωτές είναι πλάσματα της συνήθειας – το 30% θα προτιμούσε να επιστρέψει σε έναν ιστότοπο που αγόρασε από προηγουμένως, συνεπώς η καθιέρωση στην ηλεκτρονική αγορά είναι αναγκαία για να αποκτήσετε επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Πρόσθετα ένα ακόμη αδιαμφισβήτητο δεδομένο, είναι αυτό της αξιοπιστίας. Αν ναι μεν πουλάτε προϊόντα μέσω κοινωνικών δικτύων και όχι από eshop, είναι πολύ δύσκολο να κερδίσετε πλήρη αξιοπιστία και να αποδείξετε ότι «δεν είστε ελέφαντας».

Ξεκινήστε τώρα την διαδικτυακή σας παρουσία, ώστε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα, να καθιερώσετε το όνομα της επιχείρησης σας στο web και να αποκτήσετε χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, αλλά και επαναλαμβανόμενους πελάτες οι οποίοι εμπιστεύονται το eshop σας για τις αγορές τους.

Κανείς περιορισμός

Βασικό πλεονέκτημα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι μηδενικοί περιορισμοί στην πώληση. Ειδικά με την λύση έτοιμου eshop με τον μήνα SigmaSHOP, μπορείτε να πουλήσετε το εμπόρευμα σας σε όλη την Ελλάδα, και γιατί όχι σε όλο τον κόσμο, με 24ωρη διαθεσιμότητα, χωρίς να κλείνει ποτέ το κατάστημα σας.

Τι και αν βρέχει καταρρακτωδώς, τι και αν είναι αργία και τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά, τι και αν οι πελάτες είναι χιλιόμετρα μακριά από το μαγαζί σας, τι και αν απεργούν οι συγκοινωνίες, τα καράβια ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να εμποδίσει τους πελάτες να έρθουν στο φυσικό σας κατάστημα.. Όλα αυτά δεν μπορούν να εμποδίσουν τους πελάτες σας να ψωνίσουν από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ανταγωνιστικότητα

Ακόμα και στην περίπτωση όπου έχετε ικανοποιητικές πωλήσεις στο φυσικό σας κατάστημα, βασικό δεδομένο για την μελλοντική εξέλιξη της επιχείρησης σας είναι να παραμένετε ανταγωνιστικοί. Για να το επιτύχετε αυτό, στην εποχή της τεχνολογίας, όπου οι επιλογές των καταναλωτών είναι απεριόριστες, χρειάζεστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Όταν πλέον ο ανταγωνισμός σας δεν είναι κάποιο άλλο κατάστημα τριγύρω σας, αλλά εκατοντάδες άλλα καταστήματα που εμπορεύονται το ίδιο με εσάς αντικείμενο και προβάλλονται καθημερινά στους πελάτες σας, πρέπει να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Με την λύση του eshop με τον μήνα SigmaSHOP, αποκτάτε ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο θα ζήλευαν και τα μεγαλύτερα Brands. Το εικαστικό του αποτέλεσμα είναι δημιουργημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ΠΟΥΛΑΕΙ τα προϊόντα σας και να εξασφαλίζει ότι όχι μόνο θα παραμείνετε ανταγωνιστικοί, αλλά θα εξασφαλίσετε επιτυχημένες πωλήσεις στο internet.

Διαφήμιση και προώθηση

Όταν μια επιχείρηση έχει eshop, είναι μακράν πιο εύκολο και αποδοτικό να διαφημίσει το εμπόρευμα της, από κάποιον που δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα. Ένα eshop από «μόνο» του αποτελεί μέσο διαφήμισης. Με το SigmaSHOP, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εργαλεία SEO που σας παρέχονται και μακροπρόθεσμα να εμφανίζεστε στις ανάλογες αναζητήσεις του Google. Με ένα eshop, μπορείτε να εμφανίζεστε επίσης σε μηχανές σύγκρισης τιμών όπου πλέον είναι ένας πολύ αποδοτικός τρόπος διαφήμισης. Το eshop με τον μήνα SigmaSHOP, σας δίνει την δυνατότητα με την παροχή Feed να προβάλετε τα προϊόντα σας και στις κορυφαίες μηχανές σύγκρισης τιμών.

Πρόσθετα με τις λειτουργίες του eshop με τον μήνα SigmaSHOP, Facebook catalogue και Pixel μπορείτε να αλληλεπιδράτε στο κατάστημα σας στο facebook ώστε να προσεγγίζετε ακόμα μεγαλύτερο κοινό.

 

Το έτος κλείνει σιγά σιγά με ιδιαίτερα θετικό πρόσημο στις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Όσο εσείς το σκέφτεστε, εκατοντάδες άλλοι επαγγελματίες έχουν ήδη ενοικιάσει το δικό τους eshop με τον μήνα SigmaSHOP και πουλάνε τα προϊόντα τους με μεγάλα κέρδη, γιατί όχι και εσείς;

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ