Γιατί WordPress;

Αρχική Σελίδα » Blog » Γιατί WordPress;

Θα βρείτε διαθέσιμες πολλές πλατφόρμες για την κατασκευή του site σας ή του blog σας. Θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά για το Joomla, το Drupal, το vBulletin… Θα ακούσετε σίγουρα και για το WordPress. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε σε 7 σύντομες παραγράφους γιατί να προτιμήσετε το WordPress, με την ελπίδα ότι θα κάνουμε την αξιολόγηση σας ακόμη πιο εύκολη:

1. Εύκολη εγκατάσταση και επεξεργασία

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση με 1 click. Το ίδιο εύκολα και ομαλά θα συνεχίσει και  όλη η επεξεργασία του site (editing, επιλογή template κ.α.).

2. Εύκολη διαχείριση

Όλα τα CMS σήμερα προβάλουν ως πλεονέκτημα την εύκολη διαχείριση. Η αλήθεια είναι ότι τελικά στα περισσότερα από αυτά, τα πράγματα στη διαχείριση δεν είναι και τόσο εύκολα για έναν χρήστη που καλείται να διαχειριστεί τον νέο του δυναμικό ιστοχώρο χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Το wordpress είναι το ευκολότερο στη διαχείριση από τα δημοφιλή CMS.

3. Κατασκευασμένο για καλύτερο SEO

Σίγουρα ένας από τους ισχυρότερους τομείς του wordpress. Όταν άλλοι χρειάζεται να κάνουν συνεχώς τροποποιήσεις στον κώδικα του site ως ύστατη προσπάθεια για να ξεφύγουν από τις τελευταίες σελίδες των μηχανών αναζήτησης, εσείς μπορείτε να έχετε προεξοφλήσει την ευνοϊκότερη αντιμετώπιση στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το WordPress έχει προεγκατεστημένα SEO friendly χαρακτηριστικά, ενώ αξιόλογα plugins που υπάρχουν διαθέσιμα μπορούν να οδηγήσουν το site σας στην “κορυφή”.

4. Ελαφρύ και γρήγορο

Είναι πολύ ελαφριά εφαρμογή σε σχέση με τους ανταγωνιστές του με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται χρόνοι φόρτωσης σημαντικά μικροί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση του επισκέπτη αλλά και των bots των μηχανών αναζήτησης που το κατατάσσουν σε υψηλότερο ranking.

5. Εντυπωσιακά templates συμβατά με όλες τις συσκευές

Η πλατφόρμα WordPress, αν και ξεκίνησε ως blogging πλατφόρμα, διαδόθηκε τόσο έντονα και γρήγορα που πλέον τα διαθέσιμα templates είναι αναρίθμητα. Εντυπωσιακά, λειτουργικά, User Friendly, για όλους τους τύπους διαδικτυακής προβολής. Και Responsive για να εξασφαλίσετε τη συμβατότητα με όλες τις συσκευές που πλοηγούνται στο διαδίκτυο (tablets, desktops, laptops, smartphones κ.α.), ιδανικά και για όλα τα λογισμικά.  Εκεί έξω υπάρχει σίγουρα ένα που σας αντιπροσωπεύει 100%.

6. Plugins για όλες τις απαιτήσεις

Το WordPress site σας δεν έχει βάθος! Ούτε και όρια! Προθέστε συμβατά plugins για να εξυπηρετήσετε επιπλέον σκοπούς στο site σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι κάθε τι πρόσθετο αποτελεί για το site σας “επιπλέον φορτίο”, οπότε πριν προβείτε σε προσθήκες αναλογιστείτε εάν όντως τις χρειάζεστε.

7. Updates… με 1 click

Η αναβάθμιση σας σε νεότερη έκδοση γίνεται απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Βεβαιωθείτε όμως πρώτα ότι τυχόν plugins κι εφαρμογές που φιλοξενείτε είναι συμβατές με τη νέα έκδοση και παίρνετε πάντα back up πριν οποιαδήποτε ενέργεια τέτοιου είδους.

Μοιραστείτε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2021 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy