Νέος κανονισμός στα gTLD (com, net, info, biz…)

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Νέος κανονισμός στα gTLD (com, net, info, biz…)
Από 01/01/2014 ο κανονισμός σχετικά με την κατοχύρωση ονομάτων χώρου με διεθνείς καταλήξεις (.com, .org, .net, .info, .biz…) έχει αλλάξει με την προσθήκη ενός επιπλέον βήματος για την ασφάλεια και προστασία του νόμιμου ιδιοκτήτη.

Μετά την κατοχύρωση του ονόματος, λαμβάνετε από τη SigmaWeb Verification Email για την επιβεβαίωση των στοιχείων του ιδιοκτήτη, στο email που δηλώθηκε κατά την παραγγελία. Επιβεβαιώνετε την κατοχύρωση επιλέγοντας το σύνδεσμο που θα βρείτε στο Verification Email. Εάν παρέλθουν 15 ημέρες και ο ιδιοκτήτης δεν έχει προβεί στην επιβεβαίωση, το domain name γίνεται Suspended. Βεβαιωθείτε ότι κατά την παραγγελία του domain name εισάγετε πραγματικό email και είναι αυτό που ελέγχετε τακτικά ώστε να αποφύγετε ανεπιθύμητα Suspensions.

Η παραπάνω διαδικασία επαναλαμβάνεται και στις παρακάτω περιπτώσεις:
1. Mεταφορά του domain name σε νέο καταχωρητή &
2. Αλλαγή στοιχείων του ιδιοκτήτη
Σε περίπτωση που το domain name γίνει Suspended μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε λάβει το Verification email επικοινωνήστε με τη SigmaWeb για την επαναπροώθηση.

Μοιραστείτε το

Επικοινωνία

Λ. Βουλιαγμένης 85
ΤΚ 16674, Γλυφάδα

CITY PLAZA MALL
1ος Όροφος
Γραφείο #301

Τηλέφωνο: 210.9609489

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ