Ελληνικοί Cloud Servers μέσω GR-IX

Στη SigmaWeb έχουμε μάθει να καινοτομούμε και να προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια στους πελάτες μας τις πιο επαγγελματικές λύσεις, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Για άλλη μια φορά εκτινάσσουμε τον πήχη στην ποιότητα των υπηρεσιών hosting και σας παρουσιάζουμε τις υπερσύγχρονες brand-new Cloud υποδομές μας, τώρα και στην Ελλάδα.

Οι Cloud Servers δεν είναι πια πρόκληση για εμάς, είναι η ιδανική λύση φιλοξενίας της εποχής που εξασφαλίζει το απόλυτο 100% Uptime στο hardware.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ CLOUD ΜΕ SERVERS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πολυετή επιτυχημένη συνεργασία μας με το κορυφαίο ευρωπαϊκό datacenter EvoSwitch, σε επίπεδο φιλοξενίας σε bare metal servers αλλά και cloud servers, τώρα η SigmaWeb ξεκινά συνεργασία και με το βραβευμένο ελληνικό datacenter LAMDA HELLIX S.A. Για να προσφέρουμε σε όλους εσάς, τους ιδιοκτήτες ελληνικών sites που απευθύνεστε στο ελληνικό κοινό τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα στην απόκριση της σελίδας σας. Με σύνδεση μέσω GR-IX, θα γνωρίσετε στους ελληνικούς cloud servers μας πρωτοφανή εμπειρία φιλοξενίας του site σας.

Σε ποιόν απευθύνονται:

Όποιος χρειάζεται κάτι παραπάνω από το απλό shared hosting,  όποιος χρειάζεται virtual ή dedicated server (είτε έχει ένα απαιτητικό site, είτε έχει πολλά websites προς φιλοξενία) μπορεί ιδανικά να φιλοξενηθεί στους Cloud Servers της SigmaWeb, απολαμβάνοντας επιπλέον προνόμια έναντι της φιλοξενίας σε φυσικούς metal servers όπως:
1. Χαμηλότερο κόστος έναντι των metal servers, στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.
2. Άμεση παράδοση τη στιγμή που το χρειάζεστε
3. Δυνατότητα άμεσης αυξομείωσης των πόρων
4. Εξασφαλισμένο 100% hardware UPTIME λόγω της απαλλαγής από μεμονωμένο hardware
5. Υπερσύγχρονος αποθηκευτικός χώρος (FULL SSD).
6. GR-IX σύνδεση για υψηλές ταχύτητες

Γνωρίστε τα πακέτα των Sigma Cloud Servers μας.Δευτέρα, Μάρτιος 16, 2015

« Πίσω