Νέα εποχή: Η επόμενη μέρα στις ηλεκτρονικές πωλήσεις

Αρχική Σελίδα » Blog » Νέα εποχή: Η επόμενη μέρα στις ηλεκτρονικές πωλήσεις
ηλεκτρονικές πωλήσεις

Τους τελευταίους μήνες η καθημερινότητα όλων μας μας έχει αλλάξει δραματικά. Αποκτήσαμε νέες συνήθειες, αποβάλλαμε παλιές, ενώ αλλάξαμε τον τρόπο που ψωνίζουμε.  Εκατομμύρια καταναλωτές στράφηκαν στις αγορές μέσω διαδικτύου, ενώ αναλογικά χιλιάδες έμποροι, ανέπτυξαν ηλεκτρονική παρουσία για την προώθηση των πωλήσεων τους και ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι αμφότεροι καταναλωτές και επαγγελματίες, αντιλήφθηκαν τα σημαντικά προνόμια του online shopping. Για αυτό και οι νέες ηλεκτρονικές αγοραστικές συνήθειες, διατηρήθηκαν και μετά το άνοιγμα των φυσικών καταστημάτων, ενώ βάσει στατιστικών μελετών, θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο στο εγγύς μέλλον.

Η επόμενη μέρα λοιπόν, με την νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πωλήσεις είναι γεγονός. Για να διατηρήσει ο επαγγελματίας την επιχείρηση του ζωντανή, να μειώσει τα λειτουργικά του έξοδα, αλλά και να αυξήσει τις πωλήσεις του, πρέπει να εναρμονιστεί στην τάση της αγοράς και την νέα καθημερινότητα.

Στην SigmaWeb, παρέχουμε την απόλυτη λύση για τον σύγχρονο επαγγελματία. Το SigmaSHOP είναι το δημοφιλέστερο συνδρομητικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με εκατοντάδες συνδρομητές οι οποίοι απολαμβάνουν μόνον κέρδη από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Το SigmaSHOP επί σειρά ετών έχει ηγετική θέση και αποτελεί το κορυφαίο συνδρομητικό ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι είναι το SigmaSHOP;

Το SigmaSHOP είναι ένα έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο το πληρώνετε συνδρομητικά. Σας δίνουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα, έτοιμο, με «το κλειδί στο χέρι», εσείς απλά «γεμίζετε» τα ράφια με τα προϊόντα σας και ξεκινάτε κατευθείαν τις πωλήσεις.

Πλεονεκτήματα SigmaSHOP:

  • Άμεσες Πωλήσεις. Σας παραδίδουμε έτοιμο το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μόλις σε λίγες ώρες. Τέλος η πολύμηνη αναμονή για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Μηδενικό ρίσκο επένδυσης. Λόγω της συνδρομητικής φύσης του SigmaSHOP, μπορείτε να πληρώνετε «με το μήνα», έτσι δεν ρισκάρετε μερικά χιλιάδες ευρώ για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Πλέον η μόνη σας οικονομική επένδυση είναι η συνδρομή που εσείς θα επιλέξετε.
  • Καθαρό κέρδος. Το SigmaSHOP σας προσφέρει μόνο κέρδη. Δεν κρατάει ποσοστά από τις πωλήσεις σας και ασχολείστε αποκλειστικά με τις πωλήσεις των προϊόντων σας.
  • Μηδενικό κόστος συντήρησης. Το SigmaSHOP όλα σας τα έξοδα καλύπτονται από την συνδρομή σας. Δεν χρεώνεστε επιπλέον κόστη συντήρησης του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά ούτε και έξοδα φιλοξενίας.
  • Μοναδικό εικαστικό αποτέλεσμα. Το εικαστικό αποτέλεσμα του SigmaSHOP, στηρίζεται σε παγκοσμίως top selling ecommerce themes και είναι απόλυτα εξειδικευμένο για την παρουσίαση προϊόντων και την ολοκληρωμένη πώληση τους. Έτσι είστε σίγουροι ότι επιλέγετε ένα eshop το οποίο είναι το ιδανικό για να πουλήσετε τα προϊόντα σας.
  • Σύνδεση με Ελληνική Τράπεζα. Το SigmaSHOP συνδέεται με όλες τις Ελληνικές τράπεζες ώστε να μπορούν οι πελάτες σας να πληρώνουν απευθείας με την κάρτα τους κατά το checkout. Διευκολύνετε τους πελάτες σας να εξοφλήσουν την παραγγελία τους, συνδεδεμένοι με την τράπεζα σας και όχι με εξωτερικές εφαρμογές οι οποίες έχουν υψηλά ποσοστά κρατήσεων ανά συναλλαγή.
  • Σύνδεση με Skroutz. Το SigmaSHOP συνδέεται με την δημοφιλέστερη στην Ελλάδα εφαρμογή σύγκρισης τιμών. Έτσι εξασφαλίζετε εμφάνιση των προϊόντων σας άμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιους πελάτες.
  • Εύκολη διαχείριση. Δεν απαιτείται να έχετε γνώσεις προγραμματισμού για την διαχείριση του SigmaSHOP. Οι ενέργειες σας περιορίζονται μόνον στην συμπλήρωση πεδίων και το ανέβασμα φωτογραφιών, ενώ σας δίνουμε εικονογραφημένες οδηγίες χρήσης.
  • Extreme Support. Η μοναδική υποστήριξη όπου διακρίνει την SigmaWeb, διατηρείται και στο SigmaSHOP φυσικά. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο είμαστε πλάι σας για την επεξεργασία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και όποια σας απορία.
  • Άψογη λειτουργία. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το SigmaSHOP είναι το δημοφιλέστερο συνδρομητικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα. Εκατοντάδες συνδρομητές επιβεβαιώνουν ότι λειτουργεί άψογα και κάνουν επιτυχημένα τις πωλήσεις τους.

Πιάστε λοιπόν κορυφή στις ηλεκτρονικές πωλήσεις, με το SigmaSHOP. Προσαρμοστείτε στην νέα πραγματικότητα και χτίστε γέφυρα με τους πελάτες σας ώστε όχι μόνον για να διατηρήσετε την επιχείρηση σας, αλλά και για να κερδοφορήσετε παρά την υφιστάμενη κατάσταση. Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας, χαράξτε νέα δημιουργική στρατηγική, και χρησιμοποιήστε το SigmaSHOP για να απογειώσετε τις πωλήσεις σας.

συνδρομητικό eshop

Πληροφορίες και παραγγελία εδώ: https://www.sigmaweb.gr/eshop

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το πως είναι εικαστικά το SigmaSHOP, αλλά και να μελετήσετε τις λειτουργίες του στο Live Demo 1 και το Live Demo 2

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ