Νέα έκδοση SigmaWeb δωρεάν SiteBuilder

Αρχική Σελίδα » Blog » Νέα έκδοση SigmaWeb δωρεάν SiteBuilder
δωρεάν SiteBuilder

Στην SigmaWeb διακρινόμαστε για την συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Μια από τις τελευταίες μας εξελίξεις, είναι η αναβάθμιση του δωρεάν SiteBuilder που παρέχουμε σε όλα μας τα πακέτα φιλοξενίας.

Ο δωρεάν SiteBuilder μας είναι μια εξαιρετική εφαρμογή η οποία «λύνει τα χέρια» σε όλους όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μόνοι τους μια φανταστική ιστοσελίδα, χωρίς να έχουν γνώσεις προγραμματισμού. Έτσι εξοικονομείτε πολλά χρήματα από την δημιουργία του ιστοτόπου σας και αποκτάτε μια ιστοσελίδα με τον δωρεάν SiteBuilder η οποία δεν υστερεί σε τίποτα από μια επαγγελματική κατασκευή.

Στην νέα λοιπόν έκδοση του SiteBuilder, έχει προστεθεί στην γκάμα των δεκάδων λειτουργιών, και η δυνατότητα E-Commerce κάνοντας τον ηλεκτρονικές πωλήσειςμας ανάρπαστο! Ανανεωμένο θα είναι και το διαχειριστικό περιβάλλον το οποίο πάντα διατηρεί την λειτουργικότητα για τον χρήστη. Ανακαλύψτε τις νέες λειτουργίες και δυνατότητες του δωρεάν SiteBuilder και μείνετε έκθαμβοι από το απίθανο αποτέλεσμα!

Η ευχρηστία στην διαχείριση του SiteBuilder παραμένει μοναδική, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες ιστοσελίδες που δεν υστερούν σε τίποτα από μια επαγγελματική κατασκευή και όλα αυτά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ  μόνο με την επιλογή ενός από τα πακέτα φιλοξενίας από την SigmaWeb τα οποία κοστίζουν μόλις από 1,90€/μήνα +ΦΠΑ.

Μερικές από τις λειτουργίες:

  • Προσθέστε icons, φωτογραφίες, Galleries και Sliders και οπτικοποιήστε το περιεχόμενο σας.
  • Προσθέστε διαδραστικά κουμπιά (buttons) στην ιστοσελίδα σας για να κατεβάζουν οι επισκέπτες περιεχόμενο ή να μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα τα άρθρα σας (Social Share), ή να κατευθύνονται σε συγκεκριμένες σελίδες, call to action κοκ.
  • Πολυμέσα. Προσθέστε ηχητικά πολυμέσα και videos για να εμπλουτίσετε την ιστοσελίδα σας
  • Προσθέστε Πίνακες, διαγράμματα, τιμοκαταλόγους σε δομημένες περιοχές κειμένου, σε στήλες και σειρές για την απόδοση στατιστικών, πινάκων, τιμοκαταλόγων ή χαρακτηριστικών προϊόντων κοκ.
  • Google Maps, φόρμες επικοινωνίας, ημερολόγια. Χρησιμοποιήστε τα Google Maps για την εμφάνιση της τοποθεσίας σας, δημιουργήστε φόρμες επικοινωνίας και ημερολόγια για την ένδειξη των post σας ανά μήνα.

Αναλυτικές πληροφορίες και ενδεικτικά themes του SiteBuilder εδώ: https://www.sigmaweb.gr/sitebuilder

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ