Καλώς ορίζουμε την νέα έκδοση V5 στην υπηρεσία SigmaSHOP

Αρχική Σελίδα » Τελευταία Νέα της SigmaWeb » Καλώς ορίζουμε την νέα έκδοση V5 στην υπηρεσία SigmaSHOP
SigmaSHOP V5

Με υπερηφάνεια καλώς ορίζουμε την νέα έκδοση V5 στο συνδρομητικό eshop SigmaSHOP.

Η νέα έκδοση επιφέρει ριζικές αλλαγές στην δημοφιλή υπηρεσία μας έτοιμου συνδρομητικού καταστήματος SigmaSHOP.

Πιο αναλυτικά για το συνδρομητικό eshop:

Από σήμερα τα υποστηριζόμενα πακέτα συνδρομητικού eshop είναι δύο: το SigmaSHOP (κόστος 14,40€/μήνα +ΦΠΑ) και το SigmaSHOP Pro (κόστος 31.90€/μήνα +ΦΠΑ).

Και τα δύο πακέτα χαρακτηρίζονται από ευελιξία ενώ το εικαστικό αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Στηρίζεται σε παγκοσμίως top selling και εξειδικευμένα themes για ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε ένα κατεξοχήν eshop το οποίο είναι δημιουργημένο αποκλειστικά για να παρουσιάσει τα προϊόντα σας με τον ιδανικό τρόπο προκειμένου να πουληθούν. Στηρίζεται όπως πάντα στο core της δημοφιλέστατης εφαρμογής Opencart, η οποία εξειδανικεύεται  στις ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Τα χαρακτηριστικά του συνεχίζουν να είναι πλήρη, με όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που πρέπει να υποστηρίζει ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, για αυτό και επί σειρά ετών το SigmaSHOP είναι το δημοφιλέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα συνδρομητικής φύσης στην χώρα και μετράει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες όλων των εμπορικών δραστηριοτήτων οι οποίοι πουλούν με επιτυχία τα προϊόντα τους και έχουν αυξήσει κατακόρυφα το τζίρο τους.

Μεταξύ άλλων, προστέθηκαν και νέες λειτουργίες στην υπηρεσία, καθιστώντας το συνδρομητικό eshop ακόμα πιο ανταγωνιστικό:

  • Video Slider: Μπορείτε πλέον να εισάγετε Video από το Youtube ή το Vimeo ως Slider για την αρχική σας σελίδα.
  • Σταθερή χρέωση αντικαταβολής.
  • Σύγχρονο κι εντυπωσιακό Layout: Είμαστε βέβαιοι ότι όσο κι αν ψάξετε δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε πιο εντυπωσιακό αλλά και πιο λειτουργικό έτοιμο συνδρομητικό eshop!
  • 4 Promo Home Page Banners: Ευέλικτα Banners για την αρχική σας σελίδα, εντυπωσιάστε το κοινό σας και ενημερώστε το άμεσα για προσφορές, κουπόνια, εκπτώσεις κοκ.

Το SigmaSHOP εξακολουθεί να είναι η ιδανική επιλογή για συνδρομητικό eshop, στην Ελλάδα καθώς είναι το πιο πλήρες, ασφαλές και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα συνδρομητικής φύσης στην Ελλάδα.

Μπορείτε να δείτε τα νέα μας SigmaSHOP Demo  για το συνδρομητικό eshop παρακάτω:

Demo 1                 Demo 2

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ