Η SigmaWeb παρουσιάζει τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του SigmaSHOP V5

Αρχική Σελίδα » Blog » Η SigmaWeb παρουσιάζει τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του SigmaSHOP V5
SigmaSHOP V5

Από σήμερα σας παρουσιάζουμε την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της top selling υπηρεσίας μας SigmaSHOP: SigmaSHOP V5

Το SigmaSHOP είναι ένα συνδρομητικό eshop, το οποίο είναι έτοιμο ηλεκτρονικό κατάστημα  και ο συνδρομητής του, μπορεί να το πληρώνει «με τον μήνα» (σαφώς διατίθεται σε πληθώρα συνδρομών: 3μηνη, 6μηνη, ετήσια). Είναι μια κορυφαία υπηρεσία η οποία έχει μετράει εκατοντάδες συνδρομητές με επιτυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα SigmaSHOP.

Η νέα αναβάθμιση, το SigmaSHOP V5 φέρει μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις στην υπηρεσία, την οποία με μια δοκιμή, είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε! Μια ματιά στα διαθέσιμα demos πιστεύουμε θα σας πείσει ότι πρόκειται για ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα με δυνατότητες και λειτουργίες που θα ζήλευαν ακόμα και τα websites των δημοφιλέστερων Brands στον κόσμο:

Demo 1                 Demo 2

Ποιες είναι οι αλλαγές στην νέα έκδοση για το συνδρομητικό eshop SigmaSHOP V5;

Στην καινούρια έκδοση της υπηρεσίας συνδρομητικού ηλεκτρονικού καταστήματος SigmaSHOP, υπάρχουν πλέον 2 διαθέσιμα πακέτα προς επιλογή.

Πρόκειται για 2 πακέτα όπου οι διαβαθμίσεις και τα χαρακτηριστικά των οποίων, μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες για την παρουσίαση και πώληση των προϊόντων σας. Έχετε την ευελιξία να επιλέξετε όποιο πακέτο σας εξυπηρετεί και όταν επιθυμείτε, μπορείτε να αναβαθμίσετε απλά πληρώνοντας την διαφορά, άμεσα εύκολα, χωρίς Down Time ή απώλεια των δεδομένων σας!

Οι αλλαγές όμως δεν τελειώνουν εδώ. Παράλληλα προστέθηκαν νέες δυνατότητες στο SigmaSHOP.

Ενδεικτικά έχουν προστεθεί στο συνδρομητικό eshop:

  • Video Slider: Μπορείτε πλέον να εισάγετε Video από το Youtube ή το Vimeo ως Slider για την αρχική σας σελίδα.
  • Σταθερή χρέωση αντικαταβολής.
  • Σύγχρονο κι εντυπωσιακό Layout: Είμαστε βέβαιοι ότι όσο κι αν ψάξετε δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε πιο εντυπωσιακό αλλά και πιο λειτουργικό έτοιμο συνδρομητικό eshop!
  • 4 Promo Home Page Banners: Ευέλικτα Banners για την αρχική σας σελίδα, εντυπωσιάστε το κοινό σας και ενημερώστε το άμεσα για προσφορές, κουπόνια, εκπτώσεις κοκ.

Τα πλεονεκτήματα του SigmaSHOP είναι άπειρα! Γίνετε και εσείς ένας από τους προνομιούχους συνδρομητές της υπηρεσίας και πουλήστε τα προϊόντα σας με αρχική επένδυση από μόλις 14,40€/μήνα +ΦΠΑ!

Ποτέ πριν οι ηλεκτρονικές πωλήσεις δεν ήταν τόσο κερδοφόρες και δεν απαιτούσαν τόσο μικρό λειτουργικό κόστος με ένα συνδρομητικό eshop!

Ξεκινήστε τις ηλεκτρονικές σας πωλήσεις σήμερα! Κλικ εδώ.

Extra υλικό: Διαβάστε με παραδείγματα γιατί το συνδρομητικό eshop SigmaSHOP είναι η καλύτερη λύση έτοιμου συνδρομητικού ηλεκτρονικού καταστήματος: https://www.sigmaweb.gr/sigmashop-vs-shopify

*Σημείωση: Ενημερώνουμε τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του SigmaSHOP, που διατηρούν την έκδοση V4 της υπηρεσίας, ότι σαφώς και δεν τερματίζεται η υπηρεσία τους, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί και να υποστηρίζεται αδιάκοπα, ενώ απλά η έκδοση τους δεν διατίθεται προς πώληση για νέους συνδρομητές.

Μοιραστείτε το

Επικοινωνία

Λ. Βουλιαγμένης 85
ΤΚ 16674, Γλυφάδα

CITY PLAZA MALL
1ος Όροφος
Γραφείο #301

Τηλέφωνο: 210.9609489

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ