Νέο blog από τη SigmaWeb!

Αρχική Σελίδα » Blog » Νέο blog από τη SigmaWeb!

Με ιδιαίτερη χαρά κι ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε το νέο blog της SigmaWeb! Σας καλωσορίζουμε στο νέο μεταξύ μας δίαυλο επικοινωνίας όπου μπορούμε να μοιραζόμαστε νεότερα για το χώρο του Web Hosting, του Web design και development, της Τεχνολογίας και θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Στόχος του blog είναι να αναπτύξουμε μια προσωπική σχέση επικοινωνίας μεταξύ μας, πέραν από τις επίσημες εταιρικές ανακοινώσεις της SigmaWeb (Νέα), με γραφή στον προσωπικό τόνο του αρθρογράφου και όχι μέσα από με την επίσημη εταιρική παρουσίαση των δεδομένων. Με ενημερωτικά & εκπαιδευτικά άρθρα αλλά και προσωπικά σχόλια, θα επιδιώξουμε να σας φέρουμε σε επαφή με “μικρά μυστικά” στην ενότητα “Tips & Tricks” που θα σας βοηθήσουν να έχετε σελίδες πιο αποδοτικές. Τέλος, σε κάθε άρθρο δίδεται η δυνατότητα σχολιασμού.

Καινοτομία: “Become an Author”
Με χαρά περιμένουμε τα σχόλια σας σε κάθε άρθρο αλλά και την αναδημοσίευση τους στα Social Network εάν τα βρίσκετε ενδιαφέροντα. Αυτό το blog όμως έχει κάτι που το διαχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, τις προτάσεις σας, τα σχόλια σας για να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Μπορείτε να μας στείλετε ό,τι βρίσκετε ενδιαφέρον και θα θέλατε να το δείτε δημοσιευμένο, στο blog@sigmaweb.gr . Η ομάδα των bloggers μας θα φιλτράρουν όλα τα requests και σχόλια που θα λαμβάνουν από εσάς και κατά τη δημοσίευση προτεινόμενου άρθρου θα γίνεται αναφορά στο όνομα του χρήστη που μας το προώθησε.

Το blog μας συνδέεται επίσης με τα Social Network που διαθέτουμε (Facebook, Twitter, G+) ενώ κάθε άρθρο μπορείτε να το κάνετε share εύκολα με ένα click στο δίκτυο που επιθυμείτε.
Στα δεξιά θα βρείτε τις θεματικές ενότητες του blog για ταχύτερη ανεύρεση των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν ενώ στο πεδίο “Αναζήτηση” εισάγετε λέξεις- κλειδιά και λαμβάνετε αμέσως έγκυρα αποτελέσματα σχετικά με την αναζήτηση σας.

Μην ξεχάσετε να εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletter σχετικά με προσφορές και ανακοινώσεις της SigmaWeb.

Μείνετε συντονισμένοι! Είμαστε ακόμα στην αρχή και θα ακολουθήσουν πολλά ενδιαφέροντα άρθρα.

Μοιραστείτε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2005 – 2021 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy