Μένουμε σπίτι

Αρχική Σελίδα » Blog » Μένουμε σπίτι
Μένουμε σπίτι

Τα πρωτοφανή γεγονότα που συμβαίνουν παγκόσμια, αλλά και στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να αφυπνίσουν όλους μας. Με ψυχραιμία και  αίσθημα ευθύνης οφείλουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας και την παγκόσμια κοινότητα.

Το σύνθημα #μένουμεσπίτι και #stayhome μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και υποστηρικτές. Φροντίζουμε να αποφύγουμε τις περιττές μετακινήσεις και να περιοριστούμε στις αναγκαίες, ενώ ενημερώνουμε με σοβαρότητα τα μικρά παιδιά και φροντίζουμε τους μεγαλύτερους.

Στην SigmaWeb Internet Solutions, με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής μας ευθύνης, είμαστε υπέρ της απομακρυσμένης εργασίας.
Από σήμερα, όλο το προσωπικό μας, θα εργάζεται remotely για την διασφάλιση όλων μας!

Είμαστε πάντα δίπλα σας, για όποια σας απορία, και τηλεφωνικά όπως πάντα Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00, αλλά και 365/24/7 μέσω email και ticketing system.

Προστατευόμαστε και προστατεύουμε ακολουθώντας τις οδηγίες που λαμβάνουμε, ενώ δεν υποτιμούμε την κατάσταση διατηρώντας ψυχραιμία και λογική συνείδηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

 

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ