Ανασκόπηση έτους 2019 για την SigmaWeb

Αρχική Σελίδα » Blog » Ανασκόπηση έτους 2019 για την SigmaWeb
Web Hosting

Η χρονιά που εκπνέει, ήταν μια χρονιά σταθμός για το Web Hosting παγκοσμίως. Συνταραχτικές αλλαγές και εξελίξεις προκάλεσαν θύελλα συζητήσεων για το μέλλον και την υφή της υπηρεσίας φιλοξενίας ιστοσελίδων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για εμάς ωστόσο στην SigmaWeb ήταν μια δημιουργική χρονιά όπου μας ανέδειξε και πάλι ως Leading Company στο Ελληνικό Web Hosting, πάντα  με γνώμονα την διατήρηση τις πιο ποιοτικής υπηρεσίας web hosting στην Ελλάδα, σε ασύγκριτες τιμές.

Ας δούμε λοιπόν μια σύντομη ανασκόπηση των ενεργειών μας την χρονιά που φεύγει:

Διατήρηση ανταγωνιστικών τιμών στο Web Hosting:

Η αύξηση στην τιμολογιακή πολιτική της cPanel (περισσότερα εδώ: https://www.sigmaweb.gr/cpanel-price-increases-2019 ) δεν επηρέασε τις τιμές των Shared Hosting πακέτων πας.  Απορροφήσαμε τις όποιες αυξήσεις και καταφέραμε να διατηρήσουμε και φέτος τις τιμές μας, παρέχοντας από τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα φιλοξενίας με κόστος από 1.90€/μήνα στην Ελλάδα, στην ποιοτικότερη υποδομή.

Νέα έκδοση V5 στην υπηρεσία SigmaSHOP:

Με υπερηφάνεια μέσα στο 2019 λανσάραμε την νέα ανανεωμένη έκδοση της πιο επιτυχημένης υπηρεσίας συνδρομητικού ηλεκτρονικού καταστήματος στην Ελλάδα: του SigmaSHOP.

Ανανεώθηκε το εικαστικό, προστέθηκαν νέες λειτουργίες στην υπηρεσία και διαφοροποιήθηκαν τα πακέτα, πάντα με γνώμονα την διατήρηση του Top Selling eshop με τον μήνα, που εκατοντάδες συνδρομητών έχουν αγαπήσει και πωλούν με επιτυχία τα προϊόντα τους.

Περισσότερα εδώ: https://www.sigmaweb.gr/new-v5-sigmashop-version/

Νέο Panel διαχείρισης Hosting Account:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις της τιμολογιακής πολιτικής του cPanel, πλέον παρέχουμε την δυνατότητα επιλογής και DirectAdmin Panel για την διαχείριση των λογαριασμών φιλοξενίας των Dedicated & Cloud Servers που μισθώνονται στην Sigmaweb, με αισθητά χαμηλότερη χρέωση σε σχέση με τις τιμές της cPanel.

Έτσι εξασφαλίσαμε στους πελάτες μας για μια ακόμα φορά το γεγονός, ότι πάντα θα βρίσκουμε λύση σε όλες τις παρουσιαζόμενες ανάγκες και αλλαγές της βιομηχανίας του Web Hosting.

Νέα Tools στην περιοχή πελατών:

Η πλούσια εξοπλισμένη με χρήσιμα εργαλεία περιοχή πελατών της SigmaWeb, εμπλουτίστηκε μέσα στο 2019 με νέα tools για την διευκόλυνση των πελατών μας. Πλέον με λίγα μόνον κλικ μπορείτε να ορίσετε απευθείας ανακατεύθυνση (redirection) μέσω της περιοχής πελατών, αλλά και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της ζώνης του domain σας, χωρίς να χρειάζεται να συνδέεστε σε zone editor.

Περισσότερα εδώ: https://www.sigmaweb.gr/super-tools-apo-tin-sigmaweb/

Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της γεμάτη εξελίξεις στο χώρο του Web Hosting και φυσικά πολλαπλά και σημαντικά γεγονότα.

Τι άραγε μας περιμένει το 2020;

Μείνετε συντονισμένοι!

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ