WebHosting: Επεξήγηση 6 τύπων φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αρχική Σελίδα » Blog » WebHosting: Επεξήγηση 6 τύπων φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ίσως μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις κατά τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι να αποφασίσετε τι είδους πακέτο φιλοξενίας θα χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν πολλές επιλογές, οι οποίες ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ως προς την τιμή και τα χαρακτηριστικά, οπότε καλό θα ήταν να είστε βέβαιοι για την επιλογή σας.

Η επιλογή του καλύτερου πακέτου φιλοξενίας δεν έχει να κάνει μόνο με το κόστος. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα ένα e-shop θα έχει διαφορετικές ανάγκες από μία απλή ιστοσελίδα παρουσίασης ανεπτυγμένης με WordPress. Είναι πολύ σημαντική η επιλογή ενός πακέτου το οποίο θα σας προσφέρει τους κατάλληλους πόρους σας είναι απαραίτητοι ώστε να μπορέσετε να ρυθμίσετε την ιστοσελίδα σας με επιτυχία από την αρχή.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε συνοπτικά τους διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών φιλοξενίας που μπορείτε να επιλέξετε, θα παραθέσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε!

Τι είναι το WebHosting

Κάθε ιστοσελίδα που έχετε επισκεφθεί «βρίσκεται» σε έναν διακομιστή (server). Οι περισσότεροι διακομιστές (servers) είναι υπολογιστές, όπως αυτοί που έχετε συνηθίσει, μόνο που έχουν διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να προβάλλουν περιεχόμενο και να διαχειρίζονται την κίνηση στο διαδίκτυο.

Όταν μισθώνετε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting), ουσιαστικά νοικιάζετε από έναν πάροχο, χώρο στο  διακομιστή (server) ή σε ορισμένες περιπτώσεις, ολόκληρο τον διακομιστή (server). Ανάλογα με την επιλογή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν περιορισμένο χώρο και ποσό πόρων για να δημιουργήσετε και να συντηρήσετε μια ιστοσελίδα, ή και ολόκληρο τον server.

Τα πακέτα φιλοξενίας διαφέρουν πολύ ως προς το τι προσφέρουν και πώς λειτουργούν. Για παράδειγμα, το να προσπαθήσετε να φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα σας σε έναν webserver με ελάχιστη μνήμη RAM και να πρέπει να λειτουργήσει άρτια είναι τόσο «οδυνηρό» όσο το να προσπαθείτε να εργαστείτε σε έναν υπολογιστή με έναν παλιό μονοπύρηνο επεξεργαστή και να πρέπει να εκτελείτε ταυτόχρονα προγράμματα τα οποία απαιτούν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να λειτουργήσουν άρτια.

Καθώς η ιστοσελίδα  σας μεγαλώνει, αυξάνονται και οι απαιτήσεις της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν ψάχνετε πακέτο φιλοξενίας, μπορείτε να βρείτε ένα ευρύ φάσμα πακέτων που κυμαίνονται από απλά μικρά πακέτα μέχρι custom, έτσι ώστε να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Ιδανικά, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο φιλοξενίας το οποίο να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας.

6 διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους

1. Shared Hosting (Διαμοιρασμένο περιβάλλον φιλοξενίας)

Τα πακέτα shared hosting  είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή για τους κατόχους ιστοσελίδων. Σε αυτό το είδος φιλοξενίας, ένας μόνο διακομιστής (server) φιλοξενεί πολλούς χρήστες, δηλαδή πολλές ιστοσελίδες.

Παρόλο που θα μοιράζεστε πόρους με άλλους χρήστες, δεν έχετε πρόσβαση στα αρχεία τους, στις προσωπικές τους πληροφορίες ή σε οποιαδήποτε άλλα δεδομένα. Το πλεονέκτημα του shared hosting είναι ότι τείνει να είναι φτηνό, καθώς οι πάροχοι φιλοξενίας μπορούν να μοιράσουν το κόστος συντήρησης του διακομιστή (server) σε πολλούς χρήστες.

Το Shared Hosting δεν έχει πάντα την καλύτερη φήμη, αλλά η ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον πάροχο φιλοξενίας σας. Ενώ ορισμένα πακέτα shared hosting είναι πολύ περιοριστικά, μπορούν να διαχειριστούν ιστοσελίδες με λογική επισκεψιμότητα.

Αν είστε αρχάριοι και αναζητάτε πακέτο web hosting για να κάνετε την αρχή, τα shared hosting πακέτα είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή σας. Το webhosting είναι τόσο ανταγωνιστικό στις μέρες μας που δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκει κανείς shared hosting πακέτα μόλις με ελάχιστα ευρώ το μήνα.

Στην SigmaWeb έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε πολυτελείς υπηρεσίες Shared Hosting σε κορυφαία υποδομή, με δεκάδες χαρακτηριστικά και δωρεάν εργαλεία, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το πακέτο σας. Και όλα αυτά μόλις με κόστος από 1,90€/μήνα +ΦΠΑ.

Ποτέ πριν το Shared Hosting δεν ήταν τόσο πολυτελές και τόσο προσιτό οικονομικά!

Πλεονεκτήματα του Shared Hosting:

 • Είναι εύκολο να βρείτε πολύ οικονομικά πακέτα.
 • Ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών σας, μπορείτε να έχετε εξαιρετική απόδοση σε ιστοσελίδες  μικρού έως μεσαίου μεγέθους.
 • Λόγω του αριθμού των φιλοξενούμενων σε έναν διακομιστή, οι Shared Hosting Servers (για παρόχους που σέβονται τους πελάτες τους), εποπτεύονται 24/7 συνεπώς ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες προβλημάτων.
 • Γλιτώνετε τα κόστη συντήρησης ενός server.

Μειονεκτήματα της κοινής φιλοξενίας:

 • Τα shared hosting  πακέτα συχνά δεν είναι κατάλληλα για ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα.
 • Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο overselling σε παρόχους με κακές υποδομές και κακή διαχείριση πόρων με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ιστοσελίδα ή να υπάρχει Down Time.

 

Στην SigmaWeb προστατεύουμε την ιστοσελίδα σας με την υποστήριξη Advanced εφαρμογών διαχείρισης πόρων ώστε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει αρμονική συνύπαρξη με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους σε ένα περιβάλλον που μόνο η SigmaWeb με την 20ετή της πείρα μπορεί να παρέχει!

To shared hosting είναι η ιδανική επιλογή, αν είναι η πρώτη φορά που κατασκευάζετε μία ιστοσελίδα. Με τον κατάλληλο πάροχο, θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το project σας και πολλά περιθώρια για να το επεκτείνετε με την πάροδο του χρόνου.

 1. Φιλοξενία Cloud Hosting

Η φιλοξενία Cloud είναι το σημείο όπου τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτος ο τύπος φιλοξενίας είναι ότι αντί να φιλοξενείται ένας server σε έναν υπολογιστή, φιλοξενείται σε ένα ολόκληρο δίκτυο από αυτούς.

Αυτό το δίκτυο υπολογιστών είναι αυτό που αποκαλούμε “cloud”. Το πλεονέκτημα είναι ότι με ένα δίκτυο, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τους πόρους του server σας ανάλογα με τις ανάγκες. Επιπλέον με το Cloud Hosting το downtime της  λειτουργίας της ιστοσελίδας και  η απώλεια δεδομένων σπανίζουν.

Το cloud hosting δεν είναι πάντα φιλικό προς τους αρχάριους. Για παράδειγμα, πολλοί πάροχοι cloud hosting χρεώνουν ανά ώρα.

Η φιλοξενία στο cloud μπορεί να είναι είτε πολύ φθηνή είτε απίστευτα ακριβή, ανάλογα με τη παραμετροποίηση του server σας. Είναι το είδος της εγκατάστασης που χρησιμοποιούν πολλές τεράστιες εταιρείες που βασίζονται στο διαδίκτυο, όπως το Netflix, για να μπορούν να είναι αποδοτικές. Ωστόσο, για μία  συνηθισμένη ιστοσελίδα, πιθανότατα δεν χρειάζεστε κάτι παρόμοιο με του Netflix.

Η SigmaWeb, διαθέτει ελληνικούς servers σε CLOUD πλατφόρμα στο κορυφαίο ελληνικό datacetner, το LAMDA HELLIX με το μεγαλύτερο uptime του ανταγωνισμού (αν και εγγυόμαστε το 99,9% στην πραγματικότητα έχουμε 100%). Οι επιδόσεις είναι κορυφαίες όχι μόνο λόγω του ισχυρού hardware αλλά και λόγω σύνδεσης GR-IX αλλά και του configuration που μπορούμε να παρέχουμε με την πολυετή εμπειρία μας στο server administration που θα σας εξασφαλίσει ομαλή λειτουργία, μέγιστο performance σε συνδυασμό με την ασφάλεια σε επίπεδο που λίγοι μπορούν να παρέχουν παγκοσμίως.

Η cloud υποδομή μας, διαθέτει πρωτοπόρο σύστημα All-Flash Software Defined Storage που είναι σε θέση να δίνει γραμμική αναβάθμιση χωρητικότητας και performance με λειτουργία εγγύησης απόδοσης (QoS) και εμπλουτίζει τις υπηρεσίες με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία. Το σύστημα αυτό εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην νοτιοανατολική Ευρώπη και αποτελεί κορυφαία επιλογή cloud operators όπως το eBay, το PayPal, η CenturyLink, η Colt, η Datapipe κλπ.

Γνωρίστε την προσιτή πολυτέλεια του ελληνικού web hosting στους Premium Cloud Servers της SigmaWeb, σε μια υπερσύγχρονη υποδομή με σύνδεση μέσω GR-IX για ultra fast ταχύτητες και εξασφαλισμένη την απόλυτη διαθεσιμότητα!

Πλεονεκτήματα του cloud hosting:

 • Προσφέρει υψηλό βαθμό επεκτασιμότητας.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τον server σας όπως εσείς επιθυμείτε.
  Το Down Time είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
 • Δεν έχετε προβλήματα αστοχίας φυσικού υλικού (πχ «κάηκε το καλώδιο») καθώς αν υπάρχει κάτι τέτοιο εξυπηρετείται από άλλο server του δικτύου

Μειονεκτήματα του cloudhosting:

 • Δεν είναι κατάλληλο για χρήστες που δεν έχουν εμπειρία με τη παραμετροποίηση ενός server..
 • Μπορεί υπό συνθήκες να είναι ακριβή λύση.
 • Οι πόροι είναι λιγότεροι από έναν Dedicated server υπό συνθήκες.

3. Dedicated Hosting (αποκλειστική μίσθωση server)

Αποτελεί την λύση φιλοξενίας κατά την οποία μισθώνετε ένα φυσικό μηχάνημα (server) για την κάλυψη αποκλειστικά των αναγκών σας. Παραμετροποιείται ανάλογα με το δικό σας configuration και επιβαρύνεστε όλα τα κόστη συντήρησης του.

Στην SigmaWeb παρέχουμε την δυνατότητα μίσθωσης και dedicated servers σε κορυφαία Data Centers που εξασφαλίζουν ποιοτικό hardware στο στόλο τους. Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τις επιλογές εδώ:

Αν κατασκευάζετε μία νέα ιστοσελίδα ως χόμπι, ένας dedicated server θα ήταν υπερβολικός. Η ενοικίαση dedicated server  έχει νόημα μόνο για ιστοσελίδες όπου έχουν μεγάλες απαιτήσεις.

Πλεονεκτήματα του Dedicated Hosting:

 • Φιλοξενείστε σε έναν server ο οποίος εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ανάγκες της ιστοσελίδας σου.
 • Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να παραμετροποιήσετε τον server σας όπως σας αρέσει.

Μειονεκτήματα του Dedicated Hosting:

 • Είναι μια ακριβή επιλογή καθώς ενέχει κόστη συντήρησης.
 • Είναι υπό συνθήκες «παλιακή λύση» καθώς πλέον το Cloud Hosting μονοπωλεί την αγορά.
 • Η αστοχία φυσικού υλικού μπορεί να είναι

4. Managed Hosting

Το Managed Hosting δεν πρόκειται για ένα είδος πακέτου φιλοξενίας, αλλά για ένα είδος υπηρεσίας συντήρησης. Με το Managed Hosting, ο πάροχός σας αναλαμβάνει πολλές από τις καθημερινές εργασίες συντήρησης που διαφορετικά θα αναλαμβάνετε εσείς . Ορισμένες από αυτές τις εργασίες περιλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας, παρακολούθηση της ασφάλειας, ενημερώσεις λογισμικού και πολλά άλλα.

Οι Managed Hosting υπηρεσίες μπορούν να προσαρμοστούν και στα shared hosting πακέτα και στα dedicated. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, πληρώνετε λίγο παραπάνω έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την διαχείριση της φιλοξενίας ή του server σας και να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη του ιστοτόπου σας.

Αυτό που θεωρείται Managed Hosting  διαφέρει πολύ από πάροχο σε πάροχο. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο για σχεδόν κάθε πτυχή της λειτουργίας της ιστοσελίδα σας. Άλλοι θα φροντίσουν για τη συντήρηση του server και την εφαρμογή των απαραίτητων ενημερώσεων.

Επομένως, πριν υπογράψετε για ένα πακέτο Managed Hosting, είναι σημαντικό να ελέγξετε ακριβώς τι επιπλέον υπηρεσίες προσφέρει ο πάροχός σας, σε συνδυασμό με τις δικές σας ανάγκες.

Πλεονεκτήματα του Managed Hosting:

 • Ο πάροχός σας θα αναλάβει τις βασικές εργασίες συντήρησης για εσάς.
 • Ανάλογα με τον host σας, μπορεί να βελτιωθεί η απόδοση της ιστοσελίδα σας.
 • Δεν ανησυχείτε για αναβαθμίσεις, συντήρηση και λοιπά τεχνικά θέματα.

Μειονεκτήματα του managinghosting:

 • Τείνει να είναι πιο ακριβό από τα κανονικά πακέτα φιλοξενίας.
 • Έχετε λιγότερο άμεσο έλεγχο της παραμετροποίησης του server σας και της βελτιστοποίησης της ιστοσελίδα σας.

Η ιδέα πίσω από το Managed Hosting είναι ότι κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Εάν δεν σας αρέσει να ασχολείστε με τις εργασίες συντήρησης της ιστοσελίδα σας τότε με λίγα χρήματα παραπάνω μπορείτε να απαλλαγείτε από την δραστηριότητα αυτήν.

5. Φιλοξενία WordPress

Για να κατανοήσετε την έννοια της φιλοξενίας WordPress, αρκεί να αντιληφθείτε πόσο εξαιρετικά δημοφιλές είναι αυτό το συγκεκριμένο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS). Ως πλατφόρμα, το WordPress τροφοδοτεί πάνω από το 30% του διαδικτύου!

Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν πακέτα προσαρμοσμένα στους χρήστες του WordPress. Συνήθως, τα ειδικά πακέτα για το WordPress περιλαμβάνουν κάποιο επίπεδο υπηρεσιών διαχείρισης. Συχνά συνοδεύονται επίσης από δωρεάν άδειες για premium plugins, θέματα ή άλλα εργαλεία.

Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό πρόγραμμα WordPress για να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα . Ωστόσο, αυτοί οι τύποι προγραμμάτων τείνουν να βελτιστοποιούνται ώστε να παρέχουν καλύτερες επιδόσεις και να κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο απλή. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το WordPress, αυτός ο τύπος φιλοξενίας μπορεί να είναι μια έξυπνη επιλογή.

Εκτός από τα ειδικά πακέτα για το WordPress, υπάρχουν επίσης ολόκληρες πλατφόρμες φιλοξενίας που λειτουργούν μόνο με αυτό το CMS. Συχνά, αυτό σημαίνει ότι έχουν εξειδικευμένο προσωπικό για το WordPress  ως μέρος της ομάδας υποστήριξής τους, το οποίο μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμο προνόμιο. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα WordPress πακέτα έχουν συνήθως την ίδια τιμή με τα πιο γενικά αντίστοιχα πακέτα.

Πλεονεκτήματα της φιλοξενίας WordPress:

 • Συχνά συνοδεύεται από κάποιο επίπεδο υπηρεσιών διαχείρισης.
 • Έχετε στη διάθεσή σας προνόμια ειδικά για το WordPress, όπως δωρεάν άδειες χρήσης και εγκαταστάσεις με ένα κλικ.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας WordPress:

 • Είναι χρήσιμο μόνο για τους χρήστες του WordPress και περιορίζει τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε άλλες πλατφόρμες.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress σε οποιοδήποτε τύπο πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο που είναι προσαρμοσμένο στο CMS από την αρχή, η φιλοξενία του WordPress μπορεί να είναι μια εξαιρετική επένδυση.

6. Reseller Hosting (φιλοξενία μεταπωλητών)

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται γύρω από την κατασκευή ιστοσελίδων, ή αν θέλετε να εξελιχθείτε σε αυτόν τον τομέα, θα πρέπει να παρέχετε και υπηρεσίες φιλοξενίας στους πελάτες σας.

Το Reseller Hosting προσφέρει μια λύση για τέτοιου είδους επαγγελματικές ανάγκες. Με λίγα λόγια, αποκτάτε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό που σας επιτρέπει να παρέχετε φιλοξενία στους πελάτες σας. Οι πελάτες σας πληρώνουν απευθείας και είστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση των λογαριασμών τους.

Οι περισσότεροι webhosts που προσφέρουν λογαριασμούς Reseller σας επιτρέπουν να χρεώνετε ό,τι επιθυμείτε για τη φιλοξενία. Πρόσθετα δεν αγχώνεστε για την συντήρηση του server καθώς αυτό το αναλαμβάνει ο πάροχος σας συνήθως.

Έχοντας τον έλεγχο της φιλοξενίας των πελατών σας έχετε επίσης την δυνατότητα να αναλάβετε τη συντήρηση των ιστοσελίδων τους, ώστε να είστε βέβαιοι ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Στην SigmaWeb υπάρχουν πακέτα αποκλειστικά για resellers με τα οποία δημιουργείτε εσείς τα επιθυμητά πακέτα μέσω whm. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.sigmaweb.gr/reseller-hosting/

Πλεονεκτήματα της φιλοξενίας μεταπωλητών:

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς φιλοξενίας και να τους χρεώνετε απευθείας.
 • Έχετε τον πλήρη έλεγχο της φιλοξενίας.
 • Φαίνεται το δικό σας Brand αντί του παρόχου φιλοξενίας
 • Προσφέρετε αξιοπιστία στους πελάτες σας καθώς παρέχετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
 • Δεν αγχώνεστε για την συντήρηση του server.

Μειονεκτήματα της φιλοξενίας μεταπωλητών:

 • Αποτελεί τύπο διαμοιρασμένης φιλοξενίας, συνεπώς θα υπάρχουν κάποια φυσικά όρια στα πακέτα που δημιουργείτε.
 • Δεν μπορείτε να κάνετε custom configuration στον server καθώς δεν τον χρησιμοποιείτε αποκλειστικά.
 • Το Reseller Hosting δεν είναι για κάποιον ο οποίος έχει αναλάβει μόνο ένα έως λίγα projects.

 

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση που χρειάζεται τακτικά να έχει πρόσβαση στη φιλοξενία των ιστοσελίδων για λογαριασμό των πελατών της , τότε έχει νόημα να προσφέρετε αυτή την υπηρεσία σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρxουσες υπηρεσίες που παρέχετε ως εταιρεία. Με το Reseller Hosting, μπορείτε να χρεώνετε απευθείας τους πελάτες σας για τη φιλοξενία και να αναλαμβάνετε τις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν όπως πχ συντήρηση ιστοσελίδας, ενώ μια άλλη εταιρεία παρέχει την υποδομή.

Ποιος τύπος φιλοξενίας είναι ο καλύτερος για την ιστοσελίδα μου

Σύμφωνα με τα άνω αυτό που θα πρέπει να αξιολογήσετε είναι οι ανάγκες σας, ο προϋπολογισμός, οι τεχνικές σας γνώσεις αλλά και η διάθεση να ασχοληθείτε ή όχι με αυτό, αλλά και ο τύπος της υποστήριξης που πραγματικά χρειάζεστε.

Ως γενικός κανόνας, δεν σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα πολυετές συμβόλαιο φιλοξενίας από την αρχή. Ίσως είναι καλύτερα να πληρώσετε λίγο παραπάνω για μηνιαία φιλοξενία στην αρχή, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι θέλετε να παραμείνετε σε αυτόν τον πάροχο και να γνωρίσετε την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Τέλος, να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας, αν το χρειαστείτε. Φρόνιμο είναι να ξεκινήσετε με ένα πακέτο shared hosting και με τον καιρό αν το χρειαστείτε και οι απαιτήσεις αυξηθούν να αναβαθμίσετε το πακέτο σας.

Λίγα λόγια για την SigmaWeb:

H SigmaWeb είναι επίσημος καταχωρητής Domain Name .gr, πιστοποιημένη από την ΕΕΤΤ. Από το 2005 αποτελεί την κορυφαία εταιρεία Web Hosting πανελλαδικά, είτε σε shared hosting επίπεδο, είτε σε dedicated hosting επίπεδο. Είναι από τους κυριότερους παράγοντες στη διαμόρφωση της φιλοξενίας στην Ελλάδα, με 20ετή εμπειρία server administration.
Η εταιρεία συνεργάζεται και έχει αναγνωριστεί από μεγάλα ευρωπαϊκά datacenters, ενώ συνεργάζεται με τον κορυφαίο και πολυβραβευμένο ελληνικό πάροχο υπηρεσιών data center, LAMDA HELLIX SA εξασφαλίζοντας για όλους τους πελάτες της στην Ελλάδα τις υψηλότερες ταχύτητες απόδοσης των sites τους.
Η SigmaWeb έχει το μεγαλύτερο ποσοστό Uptime υπηρεσιών, τους καλύτερους χρόνους απόκρισης σε 24/365/7 support, με branded new hardware υποδομή και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό.

Μοιραστείτε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

© 2005 – 2021 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy