Ανασκόπηση έτους 2022 για την SigmaWeb

Αρχική Σελίδα » Blog » Ανασκόπηση έτους 2022 για την SigmaWeb

Παράδοση έχει γίνει πλέον η ετήσια ανασκόπηση των highlights της χρονιάς που πέρασε για την εταιρεία μας.  Μέσα στο 2022 δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε και άλλο τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε, βάσει των αναγκών της εποχής. Ας δούμε συνοπτικά, μερικές από τις αλλαγές και βελτιώσεις που υλοποιήσαμε μέσα στο 2022:

SigmaSHOP – Το κορυφαίο eshop με τον μήνα

Το SigmaSHOP εδώ και σχεδόν 10 έτη είναι η μακροβιότερη, ασφαλέστερη και πιο λειτουργική υπηρεσία ηλεκτρονικού καταστήματος με το μήνα.

Μέσα στο 2022 το eshop με το μήνα SigmaSHOP υποστηρίζει πλέον και την λειτουργία Facebook Pixel & Catalog! Με την νέα αυτή δυνατότητα μπορείτε με ένα κλικ να συνδέετε αυτόματα το eshop σας με το eshop του facebook και παρακολουθείτε στατιστικά μέσω του Facebook Pixel!

Πρόσθετα εγκαταστάθηκαν επιπλέον SEO Tools στην υπηρεσία, για τον μέγιστο ευρετηριασμό των προϊόντων σας από το Google και την δυνατότητα για την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις σχετικές αναζητήσεις.

Διατήρηση ανταγωνιστικών τιμών στο web hosting

Παρά τις γενικότερες ανατιμήσεις στην αγορά του web hosting παγκοσμίως, μέσα στο 2022 καταφέραμε για ακόμη μια φορά να απορροφήσουμε τις ανατιμήσεις και να παρέχουμε κάθε άλλο παρά value for money υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Διατηρήσαμε τις τιμές μας χωρίς όμως να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, με σεβασμό προς εσάς και πολύ μεράκι σε αυτό που κάνουμε.

Αναβάθμιση υπηρεσιών υποστήριξης

Στην SigmaWeb όπως γνωρίζετε, ενδιαφερόμαστε πραγματικά για τις ανάγκες σας και είμαστε πάντα στο πλάι σας για να σας παρέχουμε κορυφαία ποιότητα υπηρεσίας και υποστήριξης, με 100% Uptime υπηρεσιών και άμεση υποστήριξη στα αιτήματα σας. Για αυτό και μέσα στο 2022 φροντίσαμε να αναβαθμίσουμε την παρεχόμενη υποστήριξη ώστε να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες στο web hosting.

Νέες παροχές στις υπηρεσίες Development

Μέσα στο 2022 καταφέραμε να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες Development και πλέον έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε ακόμα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα projects.

Θωράκιση στόλου SigmaWeb Internet Solutions

Βασικό και αναπόσπαστο των υπηρεσιών μας κριτήριο είναι η απόλυτη ασφάλεια. Μέσα στο 2022 καταφέραμε να υλοποιήσουμε περαιτέρω βελτιώσεις στην ήδη άρτια υποδομή μας, για την διατήρηση των απόλυτα ασφαλών συνθηκών φιλοξενίας για τους πελάτες μας.

Το σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε για την νέα χρονιά, ώστε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για εσάς!

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερα!

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ