Καθιερωμένη επίσκεψη στο κορυφαίο ευρωπαϊκό Datacenter EvoSwitch

Αρχική Σελίδα » Blog » Καθιερωμένη επίσκεψη στο κορυφαίο ευρωπαϊκό Datacenter EvoSwitch

H SigmaWeb πραγματοποίησε και φέτος την επίσκεψη της στο Datacenter με το οποίο συνεργάζεται κατ’αποκλειστικότητα τα τελευταία χρόνια, με συμφωνίες που φέρνουν την ανατροπή στο WebHosting. Στα πλαίσια της πολυετούς αυτής συνεργασίας με το κορυφαίο ευρωπαϊκό Datacenter EvoSwitch, οι διαπροσωπικές σχέσεις αναζοπυρώνονται με τακτικές προγραμματισμένες επισκέψεις οι οποίες πάντα αποδεικνύονται ιδιαίτερα καρποφόρες.

Οι νέες συμφωνίες που επισφραγίστηκαν σε αυτή τη σπουδαία συνάντηση εξασφαλίζουν για τους πελάτες μας ακόμα υψηλότερης ποιότητας hosting, με τη δημιουργία νέας CLOUD υποδομής της SigmaWeb με τεχνολογία αιχμής.

Ενδεικτικά προνόμια της ριζικής αυτής αλλαγής στους servers αποτελούν η απόλυτη διαθεσιμότητα με 100% uptime και η απαλλαγή από τους περιορισμούς του hardware. Οι δελεαστικές μειωμένες τιμές θα δημιουργήσουν για εσάς τις ιδανικότερες συνθήκες φιλοξενίας και δεν πρέπει να χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη φιλοξενία σε Cloud Server της SigmaWeb.

Η SigmaWeb σας προσφέρει μια νέα εμπειρία στον τομέα του hosting και πολύ σύντομα θα έχετε στη διάθεση σας όλη την περαιτέρω πληροφόρηση. Όταν οι όλοι οι άλλοι σκοπεύουν στο απόλυτο UPTIME, εμείς ξεκινάμε από εκεί ως το ελάχιστο standard για να προσφέρουμε στον πελάτη ακόμα περισσότερα!

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy