Επίσκεψη στο Datacenter – Φεβ. 2015

SigmaWeb at Leaseweb

Άλλη μια προγραμματισμένη επίσκεψη της διοίκησης της SigmaWeb στο EvoSwitch Datacenter ολοκληρώθηκε, για άλλη μια φορά με ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις στον τομέα του Web Hosting / Servers από τη SigmaWeb, στα πλαίσια της πολυετούς συνεργασίας με το κορυφαίο ευρωπαϊκό Datacenter EvoSwitch.

Η επίσκεψη αυτή επισφράγισε τη δημιουργία της νέας υπερσύγχρονης CLOUD υποδομής της SigmaWeb, όπου εντός ολίγου χρονικού διαστήματος θα μπει σε ολοκληρωτική λειτουργία και αναμένεται να ξεκινήσει το migration των servers.

Οι νέοι Cloud Servers της SigmaWeb είναι απαλλαγμένοι από τους φυσικούς περιορισμούς του hardware, αφού η όλη υποδομή στηρίζεται σε γιγαντιαία συστοιχία μηχανημάτων αλλά και υπερσύγχρονο αποθηκευτικό χώρο, εξασφαλίζοντας ισχυρότερες επιδόσεις αλλά και την απόλυτη διαθεσιμότητα με 100% uptime, μια και η αστοχία υλικού δεν επιφέρει κανένα εμφανές πρόβλημα, δε δημιουργεί καμία διακοπή στην υπηρεσία αφού οι πόροι μοιράζονται σε όλη τη συστοιχία. Άλλο ένα μεγάλο προνόμιο των Cloud Servers της SigmaWeb θα είναι οι προνομιακές τιμές τους σε σχέση με τους αντίστοιχους σε capacity dedicated servers.

Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά.