Ενοικίαση eshop SigmaSHOP μέρος 2 – Χαρακτηριστικά

Αρχική Σελίδα » Blog » Ενοικίαση eshop SigmaSHOP μέρος 2 – Χαρακτηριστικά
eshop με το μήνα

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του eshop με το μήνα SigmaSHOP και σε τι μου χρησιμεύουν

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας αναφορικά με την ενοικίαση ηλεκτρονικού καταστήματος, και γιατί να επιλέξετε το eshop με το μήνα SigmaSHOP, ολοκληρώνουμε την ανάλυση μας, με την παρουσίαση των βασικών χαρακτηριστικών της πλήρους έκδοσης του συνδρομητικού eshop SigmaSHOP, ώστε να διαπιστώσετε τα οφέλη που θα αποκομίσετε από την χρήση του στις ηλεκτρονικές σας πωλήσεις.

Αφήνουμε στην άκρη το οικονομικό όφελος εκατοντάδων ευρώ σε κατασκευή, συντήρηση και φιλοξενία, καθώς τα παρουσιάσαμε στο προηγούμενο άρθρο. Πάμε να δούμε τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

eshop με το μήνα

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Διευκολύνετε τους πελάτες σας στην πληρωμή! Σκοπός είναι ο πελάτης σας να μπορεί να πληρώσει εύκολα την παραγγελία του και στο eshop με το μήνα SigmaSHOP υποστηρίζονται οι δημοφιλέστεροι τρόποι πληρωμής:

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, Πληρωμή με αντικαταβολή, Πληρωμή με πιστωτική κάρτα – διασύνδεση με τράπεζα (Υποστηρίζονται όλες οι Ελληνικές τράπεζες Eurobank, Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank), Πληρωμή με Paypal. Οι επιλεγμένοι υποστηριζόμενοι τρόποι αποστολής είναι οι κορυφαίοι που εξασφαλίζουν αφενός ότι χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των πελατών σας και δεν θα μπερδευτούν με κάποιο τρόπο στην πληρωμή, και αφετέρου εξασφαλίζουν το μικρότερο δυνατό ποσοστό κρατήσεων στις συναλλαγές σας, συγκριτικά με άλλους τρόπους πληρωμής που υπάρχουν διαθέσιμοι στην αγορά.

Πρόσθετα εμείς ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ κανένα ποσοστό από τις πωλήσεις σας, ούτε φυσικά έχουμε κάποια συμμετοχή στις δικές σας συναλλαγές με τους πελάτες σας.

eshop με το μήναΠολλαπλοί τρόποι αποστολής

Εξασφαλίστε την πώληση των προϊόντων σας, παρέχοντας στους πελάτες σας μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων αποστολής. Αντίστοιχα με παραπάνω, οι υποστηριζόμενοι τρόποι αποστολής είναι οι δημοφιλέστεροι και αυτοί με τους οποίους αισθάνεται πιο άνετα ο καταναλωτής, προκειμένου να προχωρήσει σε αγορά:

 • Αποστολή με σταθερή χρέωση
 • Δωρεάν αποστολή
 • Χρέωση Αντικαταβολής
 • Αποστολή με υπολογισμό βάρους

eshop με το μήναΕξειδικευμένη παρουσίαση προϊόντων

Το eshop με το μήνα SigmaSHOP από κατασκευής έχει εξασφαλίσει ότι ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων σας είναι εξειδικευμένος στο να τα πουλήσει. Το εικαστικό αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο. Στηρίζεται στα παγκοσμίως δημοφιλέστερα themes τα οποία έχουν αποκλειστικό σκοπό τις πωλήσεις, συνεπώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το σχεδιαστικό κομμάτι του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Λειτουργίες όπως:

 • Πολλαπλές φωτογραφίες ανά προϊόν,
 • Sliders (μεγάλες κινούμενες εικόνες) αρχικής σελίδας,
 • Πολλαπλά Φίλτρα Αναζήτησης,
 • Απεριόριστες επιλογές ανά προϊόν (μέγεθος, χρώμα, υλικό, κατασκευαστής και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε),
 • 4 «θέσεις» για διαφημιστικά banner στην αρχική σελίδα ώστε να προβάλλετε σημαντικά μηνύματα (δωρεάν μεταφορικά ή κάποιο κουπόνι ή κάποια διαφημιστική καμπάνια κοκ),

Έχουν σκοπό την ιδανική παρουσίαση των προϊόντων και εμπορικών σας μηνυμάτων, διασφαλίζοντας την επιτυχή μετάδοσή τους στους επισκέπτες σας. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος και η σειρά παρουσίασης είναι μελετημένος στο να «αποτυπώνεται» στο μυαλό του πελάτη και να τον οδηγεί στην αγορά.

eshop με το μήναΛειτουργίες για τους πελάτες σας

Στην SigmaWeb, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικός είναι κάθε πελάτης σας και για αυτό το eshop με τον μήνα SigmaSHOP, περιλαμβάνει λειτουργίες για την διευκόλυνση των πελατών σας, ώστε να αποκτήσετε το πολυπόθητο engagement. Δηλαδή να σας αγαπήσουν!

 • Εκπτωτικά κουπόνια και δωροεπιταγές για να επωφεληθούν των προσφορών σας,
 • 1-Page Checkout όπου σε 1 σελίδα με λίγα μόνο κλικς μπορούν να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους,
 • Google Maps για να βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας το φυσικό σας κατάστημα,
 • Αξιολογήσεις προϊόντων. Δώστε τον λόγο στους πελάτες σας ώστε να «πουλήσουν» εκείνοι τα προϊόντα σας, κάνοντας αξιολογήσεις.

eshop με το μήναΒρίσκει για εσάς πελάτες

Το συνδρομητικό eshop SigmaSHOP, προσεγγίζει για εσάς πελάτες. Με τα εργαλεία SEO που διαθέτει και την φιλική στη Google κατασκευή του, έχετε την δυνατότητα να εμφανιστείτε στα αποτελέσματα της Google. Με την διασύνδεση με τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με το κοινό σας. Με την παροχή Feed των προϊόντων σας, μπορείτε να μπείτε στις δημοφιλέστερες μηχανές σύγκρισης τιμών και να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας σε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες. Με την εγγραφή σε Newsletter (ενημερωτικό δελτίο), μπορείτε να παίρνετε τα στοιχεία υποψηφίων πελατών και μετά με την σειρά σας, να τους ενημερώνετε για τα νέα σας, προσφορές και εκπτώσεις.

eshop με το μήναΔωρεάν παροχές

Χαιρόμαστε για κάθε συνδρομή του eshop με το μήνα SigmaSHOP και σας επιβραβεύουμε με δωρεάν παροχές:

 • Δωρεάν Φιλοξενία. Η φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, παρέχεται δωρεάν στην συνδρομή σας,
 • Δωρεάν συντήρηση. Η συντήρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι βασικό μας μέλημα και δεν χρεώνεστε κάτι επιπλέον για αυτό,
 • Δωρεάν Domain Name. Στις ετήσιες συνδρομές σας κάνουμε ΔΩΡΟ την κατοχύρωση του .gr ονόματος της επιλογής σας.
 • Δωρεάν SSL. Σας παρέχουμε δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL,ώστε οι επισκέπτες σας να αισθάνονται άνετα κατά την περιήγηση τους στο eshop σας.
 • Δωρεάν υποστήριξη. Last but not least που λένε και στο χωριό μου, παρέχουμε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Με όλη την σημασία της λέξης, άμεσα, από εξειδικευμένο προσωπικό. Αυτό που μας διακρίνει άλλωστε εδώ και πάνω από 15 χρόνια είναι μεταξύ άλλων, η πραγματική υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας. Οδηγοί διαχείρισης, τηλεφωνικό κέντρο, email, live chat, ticketing system είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους σας βοηθάμε σε όποια σας απορία.

Από τις λειτουργίες τις οποίες σας παρουσιάσαμε ενδεικτικά, καταλαβαίνετε ότι μόνο όφελος μπορείτε να αποκτήσετε αν γίνετε και εσείς συνδρομητής του SigmaSHOP.

Όσο εσείς δεν το αποφασίζετε, άλλοι εκτοξεύουν τις πωλήσεις τους και καθιερώνονται στην αγορά. Γιατί όχι και εσείς;

Μπορείτε να μελετήσετε αναλυτικά, τα πακέτα και τις συνδρομές που παρέχονται και να παραγγείλετε το SigmaSHOP από εδώ: https://www.sigmaweb.gr/eshop

Μοιραστείτε το

One Comment

Comments are closed.

Επικοινωνία

Λ. Βουλιαγμένης 85
ΤΚ 16674, Γλυφάδα

CITY PLAZA MALL
1ος Όροφος
Γραφείο #301

Τηλέφωνο: 210.9609489

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ