Ενοικίαση eshop SigmaSHOP – Τι είναι και γιατί να το προτιμήσω;

Αρχική Σελίδα » Blog » Ενοικίαση eshop SigmaSHOP – Τι είναι και γιατί να το προτιμήσω;
ενοικίαση eshop

Τι είναι η ενοικίαση ηλεκτρονικού καταστήματος;

Τα συνδρομητικά eshop «με τον μήνα» ή η ενοικίαση eshop, είναι μια νέα πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια στις ηλεκτρονικές πωλήσεις. Οι επαγγελματίες και όσοι θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους, δεν δαπανούν πια τα δυσβάσταχτα κόστη για να δημιουργήσουν ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία δεν γνωρίζουν αν «θα βγάλουν τα λεφτά τους» αλλά και πόσο άμεσα θα αποδώσουν.

ενοικίαση eshopΤο SigmaSHOP εδώ και σχεδόν 10 έτη είναι η μακροβιότερη, ασφαλέστερη και πιο λειτουργική υπηρεσία ηλεκτρονικού καταστήματος με το μήνα στην Ελλάδα. Στηρίζεται καθημερινά από μια ομάδα έμπειρων τεχνικών η οποία ελέγχει την εύρυθμη του λειτουργία και διασφαλίζει άψογη λειτουργία, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να επικεντρώνεστε στα προϊόντα και τις πωλήσεις σας.

Γιατί είναι καλύτερο το συνδρομητικό μοντέλο από την εξατομικευμένη κατασκευή;

Με την ενοικίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος SigmaSHOP, αποδεσμεύεστε από το κόστος κατασκευής eshop, το κόστος συντήρησης του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και το κόστος φιλοξενίας του eshop σας. Πρόκειται για οικονομικό όφελος εκατοντάδων ευρώ. Έχετε άμεσο έλεγχο του τι επενδύετε τον μήνα στην συνδρομή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας και ουσιαστικά με μια μόλις πώληση (ανάλογα πάντα τα προϊόντα σας), κάνετε απόσβεση της μηνιαίας επένδυσης σας και από εκεί και πέρα μετράτε μόνον κέρδη.

Πρόσθετα το συνδρομητικό ηλεκτρονικό κατάστημα SigmaSHOP, δεν αφήνει περιθώρια λάθους στην παρουσίαση των προϊόντων σας, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο και εξειδικευμένο ώστε να πουλάει προϊόντα. Πρόκειται για τον «διαδικτυακό» σας πωλητή, ο οποίος ακούραστα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, πουλάει αδιάκοπα τα προϊόντα σας, στους πελάτες σας. Έτσι δεν αγχώνεστε για το αν το εικαστικό αποτέλεσμα βοηθά στην πώληση των προϊόντων σας ή αν χρειάζεται να αλλάξετε την εμφάνιση του eshop σας.

Επειδή ακριβώς πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία η ενοικίαση eshop, οφείλουμε να την διατηρήσουμε σε κορυφαίο λειτουργικό επίπεδο, και μόνιμα φροντίζουμε για την ασφάλεια της και την σωστή της λειτουργία. Αντίστοιχα στην εξατομικευμένη κατασκευή eshop, αυτό σας παραδίδεται από τον κατασκευαστή και δεν συντηρείται (εκτός αν υπογράψετε συμβόλαιο συντήρησης με ακόμα περισσότερα έξοδα).

Οι πελάτες πως θα με βρίσκουν;

Το συνδρομητικό ηλεκτρονικό κατάστημα SigmaSHOP, είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία SEO, και η κατασκευή του πληροί όλα τα διεθνή κατασκευαστικά standards που απαιτεί η Google ώστε να το ευρετηριάσει στα αποτελέσματα της και να εμφανίζεστε σε λογικό χρόνο στα αποτελέσματα των λέξεων κλειδιών όπου σας ενδιαφέρουν. Πρόσθετα, καταθέτουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα Sitemap (με απλά λόγια μια κάτοψη του ηλεκτρονικού καταστήματος), στη Google ώστε να ευρετηριάσει καλύτερα το περιεχόμενο σας.

Δεν έχετε περιορισμό στον τρόπο όπου θα διαφημιστείτε στο διαδίκτυο, και μπορείτε να εφαρμόσετε τις τακτικές προώθησης που ταιριάζουν αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Στα χαρακτηριστικά του SigmaSHOP είναι η παροχή feed των προϊόντων σας όπου σας επιτρέπει σύνδεση με μηχανές σύγκρισης τιμών, αποκτώντας πρόσβαση σε εκατομμύρια δυνητικούς πελάτες την ημέρα.

Πρόσθετα, το SigmaSHOP συνδέεται με τις σελίδες που διατηρείτε στα κοινωνικά σας δίκτυα, ώστε από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να μπορούν οι επισκέπτες σας να κατευθύνονται και στα socia media όπου έχετε.

Θα φαίνονται τα δικά μου στοιχεία στο eshop;

Το συνδρομητικό ηλεκτρονικό κατάστημα SigmaSHOP είναι πλήρως White Label Branding. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στο eshop εμφανίζεται αποκλειστικά το δικό σας λογότυπο, τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας, το περιεχόμενο σας, και η μόνη αναφορά στην εταιρεία μας, είναι στο κάτω μέρος της σελίδας ως υπογραφή ποιότητας. Δεν φαίνεται καν ότι πρόκειται για συνδρομητικό eshop!

Έχω κάποια δέσμευση ή περιορισμό με την ενοικίαση eshop;

Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και περιορισμοί στα πακέτα ενοικίασης eshop. Δηλαδή εσείς επιλέγετε την συνδρομή και το πακέτο που θέλετε, ενημερώνεστε όταν αυτή πρόκειται να λήξει και το ανανεώνετε ή το διακόπτετε αν δεν επιθυμείτε να το συνεχίσετε χωρίς κάποια δέσμευση. Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ενοικίαση eshop, όπως ουσιαστικά φεύγοντας από το σπίτι το οποίο νοικιάζετε, αυτό το σπίτι δεν είναι ιδιοκτησία σας. Σας ανήκουν τα προϊόντα σας και το περιεχόμενο που ανεβάσατε, μπορείτε να το κατεβάσετε πριν διακόψετε, όμως δεν σας ανήκει η πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος και με την διακοπή αυτό διαγράφεται.

Υπάρχει υποστήριξη; Πως διαχειρίζομαι τα προϊόντα και τις παραγγελίες μου;

Στην SigmaWeb έχουμε επενδύσει στο κομμάτι της υποστήριξης. Παρέχεται πραγματική άμεση 24ωρη υποστήριξη για όποιο θέμα σας απασχολεί. Τηλεφωνικά και μέσω livechat Δευτέρα με Παρασκευή 9-5, αλλά και μέσω email και ticketing system 24/7/365, είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε. Πρόσθετα η διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλή και δεν απαιτεί εξεζητημένες γνώσεις, ενώ σας παρέχουμε και αναλυτικές εικονογραφημένες οδηγίες διαχείρισης για να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο όλες τις λειτουργίες του πακέτου σας.

Γιατί να το ξεκινήσω σήμερα;

Η ερώτηση θα μπορούσε να ήταν και αντίστροφή, γιατί να μην το ξεκινήσω σήμερα; Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε επιτυχημένες πωλήσεις στο διαδίκτυο, πιστεύετε στα προϊόντα σας, μπορείτε να δίνετε value for money προϊόντα που η ποιότητα τους είναι μεγαλύτερη από την αξία τους, θέλετε να αυξήσετε το εισόδημα σας, θέλετε να δείξετε επαγγελματισμό και να εμπνεύσετε ασφάλεια στους πελάτες σας, τότε πρέπει ΤΩΡΑ να παραγγείλετε το SigmaSHOP: https://www.sigmaweb.gr/eshop

Όσο εσείς το σκέφτεστε, άλλοι πουλάνε τα προϊόντα τους και βγάζουν λεφτά, γιατί όχι και εσείς;

Γιατί να επιλέξω την SigmaWeb για την ενοικίαση eshop;

Η SigmaWeb Internet Solutions αποτελεί κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου για πάνω από 15 έτη. Με σταθερά ανοδική πορεία, έχουμε καταφέρει να παρέχουμε εξεζητημένες υπηρεσίες, σε προσιτές τιμές. Κύριο μέλημα μας είναι η παροχή αψεγάδιαστων ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας και να εξασφαλίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες. Για εμάς οι πελάτες μας δεν είναι αναλώσιμοι, ενδιαφερόμαστε για την επιτυχία τους και βοηθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε στην επίτευξη των στόχων τους μέσα από τις υπηρεσίες μας και την αδιάκοπη τεχνική υποστήριξη. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους server admins, IT specialists, developers και operators υποστήριξης, ενώ ανά τακτά διαστήματα παρακολουθούμε σεμινάρια και διαλέξεις για να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας. Πρόσθετα έχουμε συνεργασία με κορυφαία Data Centers σε Ελλάδα και εξωτερικό και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη όσον αφορά την ποιότητα των προμηθευτών μας και των τελικών υπηρεσιών που παρέχουμε.

Γίνετε και εσείς ένας από τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας, και ελάτε να χτίσουμε μαζί την ιδανική διαδικτυακή παρουσία για τις πωλήσεις σας!

 

*Ακολουθεί και μέρος 2 με τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει το SigmaSHOP και σε τι θα σας ωφελήσουν! Διαβάστε περισσότερα για τα οφέλη που θα αποκτήσετε

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ