Γιατί η χρήση ενός εταιρικού email συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησης μου;

Αρχική Σελίδα » Blog » Γιατί η χρήση ενός εταιρικού email συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησης μου;
επαγγελματικό email

Η χρήση ενός επαγγελματικού email στις μέρες μας, είναι απαραίτητη σε όλους. Εταιρείες, επιχειρήσεις, freelancers, και γενικότερα σε όσους είναι εντός της αγοράς εργασίας κοκ.

Πως αναπτύσσεται η επιχείρηση μου αν αποκτήσω επαγγελματικό email;

Με την απόκτηση ενός εταιρικού/επαγγελματικού λογαριασμού email, αναπτύσσετε παράλληλα και σχέσεις εμπιστοσύνης και αφοσίωσης με τους πελάτες σας. Είναι πολύ σημαντικό η διαδικτυακή σας παρουσία να διακατέχεται από αξιοπιστία προκειμένου να αποκτήσετε μια καλή σχέση με τον υποψήφιο ή ήδη πελάτη σας.

Επίσης, η χρήση ενός εταιρικού/επαγγελματικού λογαριασμού email, αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλετε σημαντικά  στην ανάπτυξη και καθιέρωση του Brand Name σας.

Πρόσθετα, για να συμπληρώσετε την ιστοσελίδα σας και να την επεκτείνετε, πρέπει να συνοδεύεται από εταιρικούς λογαριασμούς email για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση στον παγκόσμιο ιστό.

Τέλος, ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους είναι σημαντική η χρήση εταιρικού/επαγγελματικού λογαριασμού email, είναι το γεγονός ότι διευκολύνεται η πρόσβαση και ο εντοπισμός της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

επαγγελματικό email

Τι θα χρειαστώ για να δημιουργήσω εταιρικό/επαγγελματικό λογαριασμό email;

Τα «υλικά» που θα χρειαστείτε είναι ένα όνομα χώρου internet (domain name), και ένα πακέτο φιλοξενίας. Κατόπιν μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας email και να το χρησιμοποιήσετε για μια πιο αξιόπιστη, ολοκληρωμένη παρουσία στο Internet.

Πως μπορώ να αποκτήσω τα απαραίτητα “υλικά”;

Μπορείτε να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα μας απευθείας το πακέτο φιλοξενίας, αλλά και το domain της επιλογής σας:  https://www.sigmaweb.gr/web-hosting/

Στην SigmaWeb μπορείτε να βρείτε πακέτα φιλοξενίας με κόστος από 1,90€/μήνα +ΦΠΑ για να καλύψετε κάθε διαδικτυακή σας ανάγκη, αλλά και να κατοχυρώσετε το δικό σας όνομα με κόστος μόλις από 9€/έτος +ΦΠΑ (ενδεικτικά για .gr όνομα χώρου). Παράλληλα με την αμεσότητα της υποστήριξης όπου μας διακρίνει, με ελάχιστη οικονομική επένδυση, έχετε πάντα δίπλα σας μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών όπου με χαρά εξυπηρετούν κάθε σας απορία ως προς τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

Αναπτύξτε τις δυνατότητες της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας εργαλεία για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων κλπ με την αξιοπιστία και υποστήριξη της κορυφαίας στην Ελλάδα εταιρείας παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, emails και κατοχυρώσεις ονομάτων χώρου, την SigmaWeb!

Μοιραστείτε το

Επικοινωνία

Λ. Βουλιαγμένης 85
ΤΚ 16674, Γλυφάδα

CITY PLAZA MALL
1ος Όροφος
Γραφείο #301

Τηλέφωνο: 210.9609489

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ