Happy 15th Birthday SigmaWeb!

Αρχική Σελίδα » Blog » Happy 15th Birthday SigmaWeb!
SigmaWeb

Για 15 χρόνια, στην SigmaWeb εργαζόμαστε ασταμάτητα για να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας παγκόσμια, ενώ διαρκώς παρέχουμε τα εργαλεία και τους πόρους για μια επιτυχημένη παρουσία στο internet. Όντας αφοσιωμένοι, στο να είμαστε αξιόπιστοι και πρωτοπόροι πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Σε αυτά λοιπόν τα 15 χρόνια έχουμε αναπτύξει υπηρεσίες και παροχές οι οποίες έχουν ξεχωρίσει στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο. Θα μπορούσαμε να γράψουμε τόμους για τις εμπειρίες μας και δράσεις αυτά τα φανταστικά χρόνια λειτουργίας μας, ωστόσο λίγα μόνον από τα επιτεύγματα μας και τα γεγονότα «σταθμός» στην ανοδική σταδιοδρομία μας αυτά τα χρόνια αναλύονται παρακάτω για να πάρετε μια γεύση της πορείας μας.

Αναγνωρισμένοι συνεργάτες, εταιρειών και οργανισμών κολοσσών στο χώρο του Web Hosting παγκοσμίως:

  • Η SigmaWeb είναι επίσημος καταχωρητής Domain Name .gr πιστοποιημένη από την ΕΕΤΤ από το 2005 .
  • Αποτελούμε επίσημο cPanel Partner από το 2008 και μεταπωλητή της cPanel
  • Η SigmaWeb συνεργάζεται με τον κορυφαίο και πολυβραβευμένο ελληνικό πάροχο υπηρεσιών data center, τη LAMDA HELLIX και μάλιστα από τον Φεβρουάριο του 2016 βρισκόμαστε στο Athens-2 Data Center, το νεότερο και πιο εξελιγμένο του DC.
  • Έχουμε επίσης αναγνωριστεί από το 2014 ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης του κορυφαίου Datacenter της Ευρώπης LeaseWeb – EvoSwitch .

Upgrate Cloud Υποδομής, εφάμιλλη της οποίας δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά:

Μέσα στο 2018 προχωρήσαμε σε νέα αναβάθμιση της υποδομής μας όπου με τη συμβολή του συνεργάτη μας Dataways, αναβαθμίστηκε το storage της υποδομής με εφαρμογή του μοναδικού στο είδος του πρωτοπόρου συστήματος All-Flash Software Defined Storage. Το σύστημα αυτό εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά στην νοτιοανατολική Ευρώπη και αποτελεί κορυφαία επιλογή cloud operators όπως το eBay, το PayPal, η CenturyLink, η Colt, η Datapipe κλπ. Έτσι είστε σίγουροι, ότι στην SigmaWeb απολαμβάνετε ασύγκριτη για τα Ελληνικά δεδομένα, υποδομή.

Δημιουργία του κορυφαίου συνδρομητικού ηλεκτρονικού καταστήματος SigmaSHOP:

Ίσως από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας τα τελευταία 15 χρόνια, είναι η ανάπτυξη της υπηρεσίας έτοιμου συνδρομητικού ηλεκτρονικού καταστήματος SigmaSHOP. Με το SigmaSHOP αποδεσμεύσαμε εκατοντάδες συνδρομητές από το ρίσκο της επένδυσης για την κατασκευή ενός eshop, και πλέον απολαμβάνουν μόνο κέρδη.

Το SigmaSHOP είναι το πρώτο και πιο επιτυχημένο «eshop με τον μήνα» στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες ενός σύγχρονου eshop, ενώ το εικαστικό του αποτέλεσμα στηρίζεται σε εξειδικευμένα top selling ecommerce themes της αγοράς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η υπηρεσία προτιμάται από εκατοντάδες επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Σχεδιάσαμε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για τους πελάτες μας το οποίο και εξελίσσουμε διαρκώς. Το SigmaSHOP αποτελεί υπηρεσία-σταθμό στις ηλεκτρονικές πωλήσεις πανελλαδικώς, με εκατοντάδες συνδρομητές να πωλούν με επιτυχία τα προϊόντα τους.

Η SigmaWeb μέγας χορηγός σε πρωτοπόρες ενέργειες και δράσεις υγείας

Πάντα στηρίζαμε και θα στηρίζουμε τα όνειρα σας, όσο τρελά και αν είναι αυτά. Για αυτό και στα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, έχουμε υπάρξει χορηγοί και υποστηρικτές σε πολλές ενέργειες και δράσεις. Μια από αυτές ήταν η υποστήριξη και χορηγία ενός Motorcycle Road Trip 22 ημερών το 2016 με προορισμό το Βορειότερο σημείο της Ευρώπης, το Nordkapp. Ένα μαγικό ταξίδι 12.000 χιλιομέτρων σε 22 ημέρες! Η πρόκληση τεράστια αλλά το αποτέλεσμα μοναδικό με moto μας

“H SigmaWeb υποστηρίζει θερμά όλες τις προκλήσεις και φτάνει μέχρι την άκρη του κόσμου.”

Άλλη μια όμορφη συμμετοχή μας ήταν αυτή στον  37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ, μιας από πιο αγαπημένες αλλά και γρήγορες διαδρομές της Αθήνας. Ανάμεσα εκατοντάδες συμμετέχοντες, τρέξαμε και εμείς, ξεπεράσαμε τα όρια μας και φέραμε εις πέρας και αυτήν την πρόκληση!

Στον χώρο του αθλητισμού επίσης, η SigmaWeb έχει βραβευτεί για την συμβολή της στην ανάπτυξη μια από τις μεγαλύτερες σχολές Καράτε της Ελλάδας, την Ελληνο-Ιαπωνική Ακαδημία Καράτε «Tatsuo Suzuki» στην Γλυφάδα.

Πρόσθετα, πάντα μπροστά σε θετικές για τον πελάτη πρωτοβουλίες, έχουμε συμμετάσχει στο παρελθόν στην εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να προμηθευτούν τις πολυτελείς μας υπηρεσίες σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Έτοιμες λύσεις ανάπτυξης ιστοσελίδων:

Άλλη μια πολύ επιτυχημένη υπηρεσία που αναπτύξαμε, είναι αυτή των έτοιμων «προκατασκευασμένων» ιστοσελίδων Sigma Responsive & Sigma Responsive Pro. Η πρωτοποριακή μας ιδέα για την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας η οποία θα «ταιριάζει» σε όλους, έλυσε τα χέρια εκατοντάδων χρηστών οι οποίοι το προτίμησαν και απέκτησαν μια σύγχρονη ιστοσελίδα πλήρως συμβατή με τις κινητές συσκευές, η οποία στηρίζεται στην βραβευμένη open source πλατφόρμα WordPress. Με το πέρας των χρόνων εξελίξαμε την υπηρεσία και την εξειδικεύσαμε σε συγκεκριμένους εμπορικούς κλάδους με την κατασκευή Professional ιστοσελίδων που απευθύνονται σε επαγγελματίες όπως ενδεικτικά στον κλάδο υπηρεσιών διαμονής, εστιατόρια και υπηρεσίες Υγείας και Κοσμητολογίας.

ΔΩΡΕΑΝ παροχές επί σειρά ετών στους πελάτες μας:

  • Free SSL. Η SigmaWeb για χρόνια, πριν ακόμα θεωρηθεί προαπαιτούμενο βάσει GDPR, παρέχει εντελώς δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας σε όλους τους πελάτες της στο Shared hosting περιβάλλον.
  • Free Hosting. Για κάθε μεταφορά ή κατοχύρωση Domain name στην SigmaWeb, παρέχουμε εντελώς δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας, για την κάλυψη των αρχικών σας αναγκών.
  • Free Tools. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και για να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία, από την πρώτη μέρα έναρξης της εταιρείας, παρέχουμε δεκάδες Online tools τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του πελάτη.
  • Free Site Builders. Μόνον η SigmaWeb μπορεί και προσφέρει ακόμα και σε πακέτο φιλοξενίας με κόστος 1.90€/μήνα, συν τοις άλλοις, εντελώς δωρεάν Site Builder ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να δημιουργήσουν εντελώς δωρεάν την δική τους ιστοσελίδα.
  • Δωρεάν υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Η SigmaWeb παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της, επί 24ώρου βάσης από operators οι οποίοι εξειδικεύονται σε θέματα web hosting.
  • Δωρεάν Γνωσιακή Βάση και Video Tutorials. Οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε μια πλήρη γνωσιακή βάση, η οποία ανανεώνεται συνέχεια, για την καλύτερη διαχείριση των υπηρεσιών τους και όχι μόνο, χωρίς χρέωση.

Η ειδοποιός διαφορά μας

Στα 15 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας για την ποιότητα της υπηρεσίας και την υποστήριξη που παρέχουμε. Ωστόσο αυτό που καθορίζει την πραγματική αξία της SigmaWeb, δεν είναι μόνο η ποιότητα της υποδομής μας, αλλά άλλες ανώτερες αξίες, που το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού δεν είναι σε θέση να προσφέρει, όπως το 100% Uptime που αποδεδειγμένα παρέχουμε, η άμεση τεχνική υποστήριξη (όπου ο μέσος χρόνος απόκρισης στα αιτήματα των πελατών μας είναι λιγότερο από 10 λεπτά), η elite υποδομή που αποδίδει το Stability και το Performance στο 100% κοκ.

Αυτά είναι που δίνουν αξία στην συνεργασία με τους πελάτες μας, ενώ κοστολογικά αποτελούν «αξία ανεκτίμητη». Με υπερηφάνεια λοιπόν έχουμε καταφέρει να παρέχουμε ανώτερες υπηρεσίες ανεκτίμητης αξίας, με αντάλλαγμα μερικά ευρώ ανά μήνα.

 

Με μια λοιπόν σύντομη ανασκόπηση των τελευταίων 15 ετών, ανυπομονούμε για τα επόμενα χρόνια, ώστε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε ασυναγώνιστες υπηρεσίες και αμεσότατη τεχνική υποστήριξη!

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 15% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ SWEET15

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ