High Traffic Hosting… στη SigmaWeb έχουμε τη λύση!

Αρχική Σελίδα » Blog » High Traffic Hosting… στη SigmaWeb έχουμε τη λύση!

Η δημιουργία ενός website αποσκοπεί στο να παρουσίασει την επιχείρηση διαδικτυακά και να ελκύσει νέους ηλεκτρονικούς επισκέπτες. Όσο περισσότερους, τόσο καλύτερα…

Γιατί όμως η αυξημένη επισκεψιμότητα ορισμένες φορές γίνεται αυτοσκοπός; Γιατί εκτός από την αναγνωρισιμότητα αποφέρει στον ιδιοκτήτη και οικονομικά οφέλη.

Πώς; –> Πρώτον, οι χρήστες μαθαίνουν την επιχείρηση – τις υπηρεσίες – τα προϊόντα σας και μετατρέπονται σε πελάτες ή τακτικούς επισκέπτες. Βελτιώνοντας συγχρόνως τα στατιστικά επισκεψιμότητας του site, βελτιώνεται και η διαφημιστική σας απόδοση.
Τι σημαίνει αυτό: Sites υψηλής επισκεψιμότητας εκμεταλλεύονται τη δυναμική αυτή μέσω των Google AdSense και του Banner Advertising, οι οποίες μέθοδοι αναγάγονται σε επιπλέον ή και αποκλειστική πηγή εσόδων. Προσελκύουν διαφημιζόμενους οι οποίοι επιλέγουν τέτοιου είδους sites για να προβάλλουν με banners τις υπηρεσίες τους και να οδηγήσουν επισκέπτες στη δική τους σελίδα.

Ηigh Traffic Web Sites έχουμε συναντήσει σε όλα τα αντικείμενα: ειδησεογραφικά & αθλητικά portals, forums, ταξιδιωτικά sites, sites δημοπρασιών & online gaming, lifestyle e-magazines, sites πολιτικών τοποθετήσεων, οργανισμούς, εκπαιδευτικούς φορείς, dealsites, social networking πλατφόρμες κ.α.

Άπαξ και επιδιώκουμε όμως το Ηigh Traffic, για να μπορέσουμε να το διατηρήσουμε θα πρέπει να είμαστε σε θέση και να το υποστηρίξουμε επενδύοντας πλέον επαγγελματικά στην online εικόνα μας, με την επιλογή του σωστού & αξιόπιστου Ηοst Provider.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες των High Traffic Websites είναι ότι τα sites αυτά- εξαιτίας του όγκου της πληροφορίας σε συνδυασμό με τη ροή των επισκεπτών – συχνά καθυστερούν υπερβολικά στη φόρτωση της σελίδας,  φτάνουν ακόμη και στο σημείο να αδυνατoύν να σερβίρουν αποτέλεσμα, πράγμα πολύ απογοητευτικό για τον online user ο οποίος αγανακτισμένος θα αναζητήσει ταχύτερη λύση σε άλλο παρόμοιο διαδικτυακό τόπο. Στατιστικά, ο χρήστης εγκαταλείπει μια σελίδα η οποία δεν έχει φορτώσει σε λιγότερο από 7-10 sec. Χειρότερη είναι η περίπτωση που σε πραγματικά εξαιρετικές & επείγουσες ανακοινώσεις / ειδήσεις ο hosting server δεν μπορεί να αναταποκριθεί – λόγω κακής αρχικής εκτίμησης από τον Host Provider – και το site είναι Down.

Αναλογιστείτε τις συνέπειες: ο επισκέπτης δε λαμβάνει την πληροφορία που θέλει και για την οποία εμπιστεύθηκε αρχικά το site σας, το εγκαταλείπει και πηγαίνει σε άλλο ιστότοπο που τον ικανοποιεί περισσότερο, σχηματίζει κακή εικόνα για το διαδικτυακό σας τόπο και αποφεύγει να σας ξαναεπισκεφθεί, εσείς από πλευράς σας επενδύετε σε διαφήμιση η οποία δυστυχώς πέφτει στο κενό όταν τα clicks της στοχευμένης διαφήμισης οδηγούν σε σελίδα που δεν ανταποκρίνεται, οι διαφημιζόμενοι που μέσα από το site σας επέλεξαν να βελτιώσουν και τη δική τους επισκεψιμότητα δυσανασχετούν και ίσως διακόψουν τη διαφήμιση τους εσπευσμένα όταν το πρόβλημα παραμένει κι επαναλαμβάνεται, τυχόν online υπηρεσίες που υποστηρίζετε δεν ολοκληρώνονται καθόλου ή με καθυστέρηση, δίνετε τροφή για σχόλια σε “καλοθελητές” σε forums & social networks που πλήττουν την online εικόνα σας κ.α.π.
(Τα παραπάνω αποτελούν ενδεικτική μόνο λίστα των αρνητικών συνεπειών μιας μέτριας έως κακής λύσης φιλοξενίας.)

Το μόνο σίγουρο είναι πως το High Traffic Hosting δεν είναι εύκολη υπόθεση γι’ αυτό και καθημερινώς – ως web επισκέπτες – έχουμε γίνει θεατές των παραπάνω περιπτώσεων. Ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου site θα πρέπει να επενδύσει ιδιαίτερα στο hosting του site, καθώς πλέον ξεφεύγει από τα όρια και τις δυνατότητες του shared hosting και απαιτείται επαγγελματική λύση εξειδικευμένων προδιαγραφών.
Στη SigmaWeb με επιτυχία φιλοξενούμε High Traffic sites ελληνικά αλλά και διεθνή, χάρη στην αναπτυγμένη τεχνολογία που διαθέτουμε και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Ιδιοκτήτες sites που αντιμετώπιζαν συνεχώς το πρόβλημα του Downtime και του ατελείωτου loading στο high-pick της ημέρας στον προκάτοχο host provider, εμπιστεύθηκαν το High Traffic Hosting της SigmaWeb, μια επαγγελματική λύση για sites που μετρούν ακόμα και εκατομμύρια μοναδικές επισκέψεις ημερησίως αλλά και πολλές χιλιάδες ταυτόχρονους χρήστες. Η εξειδίκευση μας στο High Trafficking πηγάζει από τη βαθιά τεχνογωνσία, τη σωστή εκτίμηση της κατάστασης, τη συνεχή παρακολούθηση των απαιτήσεων του site και την ταχύτατη προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Όλα τα παραπάνω μας καθιστούν τον αξιόπιστο συνεργάτη που θα δώσει τη λύση στα προβλήματα που δημιούργησαν οι ερασιτεχνικές προσεγγίσεις των προηγούμενων παρόχων.

Στη SigmaWeb δεν παίζουμε με την εικόνα σας και την επένδυση σας! Ακόμα και στο πιο ασυνήθιστα υψηλό website traffic (για τα ελληνικά δεδομένα) οι High Traffic Customized Servers μας ανταποκρίθηκαν με την ίδια ακριβώς απόδοση.
Εάν όλα τα παραπάνω δεν κατάφεραν να πείσουν για την αποτελεσματικότητα μας, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε τη λύση εκείνη που με αποδείξεις πλέον θα εξασφαλίσει το ποιοτικό High Traffic Hosting για το δικό σας – υψηλών απαιτήσεων – site. H διαδικασία μετάβασης σε νέο πάροχο μπορεί να σας φοβίζει, γι’αυτό στη SigmaWeb παρέχουμε δοκιμαστικά την υπηρεσία για έναν ολόκληρο μήνα, ώστε να αξιολογήσετε σε Real-Time την απόδοση των πανίσχυρων High Traffic μηχανημάτων μας.

Μοιραστείτε το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

© 2005 – 2022 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ
Privacy Policy