Αύξηση στην τιμολογιακή πολιτική της cPanel, πως σε επηρεάζει;

Αρχική Σελίδα » Blog » Αύξηση στην τιμολογιακή πολιτική της cPanel, πως σε επηρεάζει;
αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής της cPanel

Σαν βόμβα έσκασε στα τέλη του Ιουνίου, η ανακοίνωση για την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής από τη cPanel, την δημοφιλέστερη κονσόλα διαχείρισης λογαριασμών φιλοξενίας παγκοσμίως. Γεγονός το οποίο προκάλεσε σάλο στον κλάδο της φιλοξενίας ιστοσελίδων και όχι μόνο. Αυτή η αλλαγή των τιμών έγινε τεράστιο θέμα για συζήτηση όχι μόνον για τους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα, αλλά γενικότερα παγκόσμια σε εκατοντάδες forum και κοινότητες, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Μια σύντομη εξήγηση της κατάστασης: Μέχρι πρότινος, το μοντέλο κοστολόγησης της cPanel ήταν χρέωση μιας άδειας χρήσης ανά server, άσχετα από τον αριθμό των φιλοξενούμενων σε αυτόν accounts. Με τη νέα δομή κοστολόγησης, το cPanel χρεώνει άδεια χρήσης ανάλογα με τον αριθμό των φιλοξενούμενων cPanel accounts στον κάθε server, γεγονός που θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση του κόστους στους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η ανακοίνωση για την αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής της cPanel μας σόκαρε, ενώ αυτή η δραματική αλλαγή προκάλεσε έκπληξη σε ολόκληρη τη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Παράλληλα αναμένονται αυξήσεις των τιμών από τους παρόχους από καιρό σε καιρό, καθώς η ξαφνική και υπέρμετρη αύξηση των τιμών έχει θέσει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε πολύ δύσκολη θέση.

Στην SigmaWeb, κύριο μέλημα μας, είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Υπό όλες λοιπόν τις συνθήκες και σε όποια ανάγκη παρουσιαστεί, είμαστε ένα βήμα μπροστά βρίσκοντας και παρέχοντας πάντα λύσεις στους πελάτες μας.
Για όποια λοιπόν αλλαγή προκύψει στην παγκόσμια βιομηχανία του web hosting, πάντα θα βρίσκουμε την ιδανική και ασφαλέστερη λύση. Μάλιστα δεδομένων των συνθηκών της cPanel, κατόπιν μελέτης και έρευνας παρέχουμε πλέον την δυνατότητα, σε κάθε μίσθωση server, ο πελάτης να μπορεί να επιλέξει εναλλακτικά και DirectAdmin Panel για την διαχείριση των λογαριασμών φιλοξενίας του, με αισθητά χαμηλότερη χρέωση.

Μοιραστείτε το

© 2005 – 2024 SigmaWeb – Φιλοξενία Ιστοσελίδων | Web Hosting | Streaming Hosting | Dedicated Server | Σχεδιασμός Ιστοσελίδων | GR Domain Name

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας.
ΑΠΟΔΟΧΗ